DR4-landningssida-hallar.png

Induktionshällen - din snabbaste väg till fantastiska smaker

Låt en ny häll bli din middagspartner - vilka funktioner värdesätter just du? 

Electrolux strävar alltid efter att utveckla det bästa på marknaden för att lyfta din kulinariska potential. Vårt sortiment av SENSE-hällar innehåller smarta funktioner för exakt assistans under matlagningen och eliminerar gissningarna. Skapa läcker mat, varje gång! 

Med en induktionshäll värms kärlet upp direkt istället för att plattan först ska värmas upp och sedan kärlet. Detta gör att matlagningen kommer att gå mycket fortare. Med en induktionshäll får du en effektiv häll som dessutom använder mindre energi än någon annan tillagningsmetod.

Med våra smarta funktioner Senseboil®, Sensepro® och Totalflex blir matlagningen ytterligare ett snäpp lättare. Känns det svårt att välja mellan de tre funktionerna? Läs vår guide nedan om de olika alternativen för hjälp i ditt val.


Senseboil® 

Induktionshällen Senseboil® tar över så att du kan laga mat i lugn och ro. Temperaturen justeras automatiskt och har full kontroll på när vattnet når kokpunkt, vilket minskar de stigande bubblorna till en kontrollerad sjudning. Här kan du fokusera på andra rätter och behöver inte oroa dig för att vattnet kokar över!


Sensepro® 

Induktionshällen SensePro® är din nya sous chef i köket. En trådlös matlagningssensor kontrollerar kärntemperaturen på dina matvaror och kommunicerar det med hällen så att du kan steka, koka, sjuda och till och med laga mat med sous vide-teknik. För trygghet, ökat förtroende i din matlagning och resultat i världsklass!


Totalflex-hällen

Induktionshällen Totalflex ger dig möjlighet att laga mat var som helst på hällens yta. Totalflex häll känner av kokkärl och pannor av olika former och storlekar automatiskt och skapar en dedikerad kokzon för dem. Induktionshällen anpassar sig efter dig och skapar mer plats för matlagning nästan var som helst på den responsiva glasytan. 

Nyhet! Induktionshäll med integrerad fläkt

800 FlexiBridge® Induktionshäll med inbyggd fläkt låter dina köksdesignidéer flöda. Fläkten behöver inte sitta ovanför din häll, vilket frigör plats och låter dig designa ditt kök på ditt eget sätt, utan begränsningar. Induktionshällen har boosterfunktion, barnlås och Hob2Hood connection allt för säker och effektiv matlagning.

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...