Spis 70 cm

Ny 70 cm bred spis? Då har du hittat rätt! Electrolux Home erbjuder dig ett brett utbud av 70 cm spisar - med olika hälltyper som induktion, keramik eller gjutjärnsplattor samt flera omtyckta ugnsfunktioner som varmluft eller grill.

9 produkter

Rensa filter

9 produkter

Lagerstatus för
 • 16 990:-
  Se prishistorik
 • 15 990:-
  Se prishistorik
 • 10 680:-
  Se prishistorik
 • 10 680:-
  Se prishistorik
 • 9 480:-
  Se prishistorik
 • 9 480:-
  Se prishistorik
 • 11 980:-
  Se prishistorik
 • 9 490:-
  Se prishistorik
 • 9 490:-
  Se prishistorik
Visar 1 - 9 av 9

Spis 70 cm med rätt spänning

Behöver du 230 eller 400V spis? Innan du köper spis är det viktigt att du undersöker vilken spis du kan använda dig av i ditt hem. Kontrollera ditt befintliga eluttag och vilken spänning du har. Hos oss hittar du 70 cm spisar med 230 eller 400 volt. Känner du dig osäker? Kontakta oss eller besök din butik så hjälper vi dig till rätt spis. Om din spis ska direktanslutas behöver du även anlita en elektriker för installation. Vi erbjuder även installationsservice.

Extra bred spis till storbak, bjudningar och familjemiddagar

Vilken bredd du väljer på spis beror på vad som passar i ditt kök och vilket behov du har. Standardbredden för spisar är 60 cm. En extra bred spis på 70 cm ger dig en rymligare ugn och större häll - perfekt till den som lagar mat till många eller lagar flera rätter på samma gång. Du kanske har en stor familj eller bara älskar att stå i köket? Eller är en hemmabagare vill baka av flera stora plåtar samtidigt? 70 cm spisen underlättar vid såväl storbaket som middagsbjudningen eller familjemåltiden.

Bred spis med självrengöring

Till den extra breda spisen kan det vara skönt med självrengöring för ugnen. Vi har flera 70 cm spisar med så kallad katalytisk självrengörning, så att du får mer tid till annat. Den katalytiska rengöringen fångar upp smuts och fett i ugnen för att sedan avlägsna och förbränna det när ugnen når 250 grader. Du kan torka bort rester från rengöringen snabbt och smidigt med en trasa.

Breda spisar från Electrolux

Hos oss hittar du 70 cm breda spisar från Electrolux. De erbjuder breda spisar med många alternativ. Du har bland annat ett flertal 70 cm spisar med varmluft men du kan även välja spis med induktion, glaskeramikhäll eller traditionella gjutjärnsplattor. Vi erbjuder ett stort urval av breda 70 cm spisar för dig och din familj.

Rostfri eller vit 70 cm spis

Vit eller rostfri spis? Här på electroluxhome.se hittar du båda alternativen för 70 cm spisar. Vi har vita och rostfria 70 cm spisar med rätt utseende för ditt kök. Vi hjälper dig gärna till en spis som passar till din övriga inredning och befintliga vitvaror. Eller om du ska köpa en helt ny uppsättning till köket är du varmt välkommen att kontakta oss.

Induktionsspis 70 cm

Är du intresserad av att köpa en induktionsspis på 70 cm kan vi erbjuda ett antal olika modeller – exempelvis spisarna EKI7553BTX och EKI7553BTW från Electrolux Home som har både induktionshäll och ugn.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...