Spis 70 cm induktion

Behöver du ny 70 cm induktionsspis? Vi har spisar 70 cm med induktion från varumärkena Electrolux och Husqvarna. Laga mat som en mästerkock med din nya breda spis - utöver induktion hittar du här spis med varmluft och matlagningstermometer!

2 produkter

Rensa filter

2 produkter

Lagerstatus för
  • 16 990:-
    Se prishistorik
  • 15 990:-
    Se prishistorik
Visar 1 - 2 av 2

Bred induktionsspis med bekvämligheter

Med en bred 70 cm induktionsspis kommer mängder av bekvämligheter som hjälper dig i vardagen. Extra breda bakplåtar och ett större ugnsutrymme är två exempel. Du kan laga mer på samma tid som vanlig ugn och tillaga större rätter som hel fågel, maffiga surdegsbröd och stora familjepizzor utan problem. Samtidigt har du fördelen av den breda induktionshällen med snabb reaktion och precisionsvärme. 

Du hittar även hos oss 70 cm induktionsspisar med matlagningstermometer. Matlagningstermometern hjälper dig att hålla koll på maten. Du kan laga mycket och ofta med perfekt resultat varje gång. Och oroa dig inte för mer tid på rengöring - tvärtom! Här hittar du stora spisar med självrengöring. Den katalytiska självrengöringen startar automatiskt när ugnen kommit upp i temperatur och tar då bort dina tillagningsrester.

Fördelar med induktion

Så du vet att du behöver en 70 cm bred spis, men vilken häll ska den ha? Det finns många fördelar med induktion. Induktionsspisen blir både varm och sval på väldigt kort tid. Du kan lättare kontrollera resultatet av dina rätter, samtidigt som den blir ett säkert alternativ i hemmet. Slipp oro över varma plattor att bränna sig på och njut av att snabbt kunna städa av din spis efter du lagat klart. Spis med induktion sparar även på miljön och plånboken med en lägre energiförbrukning jämfört mot många andra alternativ.

Spisar 70 cm med både induktion och varmluft

Kombinera det bästa av två världar och välj en bred 70 cm induktionsspis med varmluft. Njut av perfekt tillagad mat på både hällen och i ugnen. Pochera det perfekta ägget, sjud grönsakerna till perfekt textur och tillaga köttet med perfekt stekyta. Induktionshällen ger dig möjlighet att styra värmen enkelt och smidigt, så som du önskar ha den. Och i den stora ugnen får du hjälp av varmluften att laga maten snabbt, energisnålt och i en jämn temperatur. Varmluftssystemet gör att luften cirkulerar och fördelas bättre i ugnen.
Ta även hjälp av termometern för att göra din matlagning snäppet vassare.

70 cm induktionsspisar från Electrolux

Söker du en 70 cm spis med induktion från Electrolux? Då har vi en spis för dig! Här hittar du breda induktionsspisar i vitt eller rostfritt med bland annat varmluft, självrengöring och matlagningstermometer. Upptäck Electrolux EKI7551BOW eller EKI7551BOX med rymlig 73 liter ugn. Snabba, energisnåla och säkra spisar.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...