Kylskåp 175 cm

Behöver du ett kylskåp med 175 cm i höjd till ditt kök? Hos oss hittar du flera varianter av kylskåp med funktioner som DynamicAir för stabil temperatur och CustomFlex® där du kan anpassa utrymmet i kylskåpet helt och hållet efter önskemål. Oavsett dina behov har vi ett kylskåp på 175 cm som passar ditt kök!

6 produkter

Rensa filter

6 produkter

Lagerstatus för
  • 10 480:-
  • 10 590:-
    Se prishistorik
  • 10 280:-
  • 10 880:-
  • 10 880:-
  • 11 590:-
    Se prishistorik
Visar 1 - 6 av 6

Ett kylskåp för ditt kök

Letar du efter ett kylskåp som passar in i just ditt kök? I vårt sortiment hittar du både inbyggda och fristående kylar med 175 cm i höjd, där båda har sina för- och nackdelar. En fristående kyl är lite mer flexibel gällande placering. Dock har du inte samma möjligheter att påverka designen. En inbyggd kyl däremot gör det möjligt att sätta sin egna prägel med en integrerad lucka för att matcha övriga köket bättre. Det ger också en större frihet att skapa kombinationslösningar och anpassa efter olika stora utrymmen.

175 cm högt kylskåp med CustomFlex®

Kylskåp med CustomFlex® hjälper dig organisera och anpassa utrymmet i ditt kylskåp helt efter ditt eget önskemål. Dörrens insida har flera flyttbara fack som du kan flytta runt eller ta bort för större utrymme. med de flexibla facken kan du organisera om hur ofta du vill. Produkten kommer i flera storlekar och former så att all typ av mat och förpackning kan få sin givna plats.

Kylskåp med hög energiklass

Vi på Electrolux Home erbjuder 175 centimeters kylskåp med hög energiklass. Alla kylskåp inom EU är märkta med en särskild energiklass från A-G, där A är det bästa. Hos oss finner du kylskåp med upp till energiklass A som förbrukar minst energi och är mest miljövänlig. Genom att välja ett kylskåp med hög energiklass sparar du både på miljön och plånboken.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...