Köksfläkt 80 cm

Behöver du en ny köksfläkt med 80 cm i bredd? Vi erbjuder vita, svarta och rostfria köksfläktar 80 cm från välkända AEG och Electrolux. Inbyggda och vägghängda köksfläktar med 5 års garanti. Hitta din idag!

2 produkter

Rensa filter

2 produkter

Lagerstatus för
  • 7 990:-
    Se prishistorik
  • 8 680:-
Visar 1 - 2 av 2

Vägghängda köksfläktar 80 cm breda med designkåpa

Vi har flera alternativ om du önskar en vägghängd 80 cm köksfläkt. Av varumärket AEG hittar du en vägghängd köksfläkt med modern designkåpa, elektroniska kontroller och LED-belysning. Upptäck modellen i vitt DVB4850W eller i svart DVB4850B. Från Electrolux har du modellen EFF80680BX i rostfritt stål med svart glas. Den har effektiv inverterteknik som ger frisk luft, låg energiförbrukning och låg ljudnivå. Samtliga vägghängda fläktar är vertikala och ger ett stilrent intryck i ditt kök.

Inbyggda köksfläktar 80 cm breda

Är du på jakt efter en inbyggd köksfläkt som är 80 cm bred? Här hittar du köksfläktar 80 cm breda för inbyggnad i kåpa eller överskåp. De integrerade fläktarna har ett diskret utseende, se exempelvis EFG90563OX rostfri köksfläkt från Electrolux. Fläkten har en rad praktiska egenskaper som LED-belysning och Hob2Hood, automatisk styrning. Du hittar även rostfria DGE5860HM från AEG. Även den med det praktiska handsfree-systemet Hob2Hood och energisnål LED-belysning.

Behöver du hjälp att välja rätt 80 cm fläkt för dig? Kontakta oss för hjälp!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...