Upptäck nyheten ComfortLift

Att en diskmaskin sparar tid jämfört med att diska för hand vet de flesta, men visste du att det finns många fler fördelar än så? Lär dig mer om hur en diskmaskin kan göra livet lite lättare, diskningen lite miljövänligare, plånboken lite tjockare och disken lite renare. Dessutom berättar vi om den senaste innovationen ComfortLift® som ökar bekvämligheten ännu mer.

Miljöpåverkan

Många har en felaktig uppfattning om att det är mer miljövänligt att diska för hand än i maskin. Faktum är att moderna, energieffektiva diskmaskiner förbrukar både mindre vatten och mindre el än handdisk.

Pengar

Tack vare att energiförbrukningen är lägre vid maskindisk än handdisk sparar du också pengar på att diska i maskin.

Renlighet

Diskmaskiner är dessutom generellt sett bättre på att avlägsna bakterier och matpartiklar än handdisk, så genom att använda diskmaskin får du renare disk.

Brukar du skölja av disken innan du sätter in den i diskmaskinen? Ett tips är att sluta göra det, då resultatet faktiskt blir bättre om man inte sköljer bort maten först. Diskmaskinstillverkarna utvecklar och testar sina produkter med utgångspunkten att disken inte sköljs innan, och det krävs dessutom mer energi om man sköljer först. Det räcker helt enkelt med att skrapa bort matresterna.

Med nya innovationer blir det ännu bekvämare att diska i maskin. ComfortLift® är en lyftmekanism som underlättar fyllning och tömning av maskinen. Genom att den nedre korgen lyfts upp slipper du böja dig ner för att nå disken.

 

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...