torktumlare-delicate-care-800x440.jpg

Lär dig mer om torktumlare

Skonsammare, effektivare och tystare. Det finns många anledningar att investera i en ny torktumlare.

Se alla våra produkter

När det väl är dags att köpa en torktumlare kan det vara så att det antingen är första gången eller att det var länge sedan sist. Oavsett situation har det hänt mycket inom torktumlar-världen. Här får du information om några av de senaste funktionerna.

Effektivare för dig - bättre för miljön

Med ny teknologi kan mängden kläder snabbt vägas och därefter anpassas torktiden så att allt blir torrt. Aldrig mer behöver du titta till kläderna för att se om det hunnit torka. Du kommer heller inte behöva använda mer el än nödvändigt.

Torktumla även dina ömtåliga plagg

Ny teknik gör det nu möjligt att torktumla även de ömtåligaste plaggen. Även om rekommendationen är “endast handtvätt” eller om du tidigare varit tvungen att torka plaggen på andra sätt.

Genom att välja ett skonsammare program kan torktumlare med DelicateCare-teknologi anpassa trummans rotationshastighet, riktning och temperatur efter riktigt ömtåliga material som ylle och siden.

Tyst som en tvättlina

Torktumla effektivt och tyst. Med nya teknologier torkar kläderna lika tyst som om de hängde på en lina, men betydligt snabbare. Hos oss får du som vanligt även fem års garanti på samtliga torktumlare från Electrolux och AEG.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...