designpris.png

Produkter prisade för sin design

Alla vill att produkter för hem och hushåll så som luftrenare och dammsugare ska fungera fläckfritt och göra ett bra jobb i hemmet. Vi vill också att dessa produkter ska ha stilren design samt vara praktiska att använda. I Electrolux Homes sortiment hittar du flera produkter som är prisade för sin design och funktionalitet!

Designprisade luftrenare från Electrolux

Luftrenare blir alltmer populära att ha hemma för att säkerställa att luftkvaliteten är på topp inomhus. Vi vill därför passa på att uppmärksamma några av våra produkter som mottagit erkända priser för sin design och funktionalitet.

Electrolux Well A5/A7 luftrenare


iF Design Award 2021WA71-304GY-design-award-700x700.png
Electrolux luftrenare Well 7 WA71-304GY har år 2021 fått utmärkelse från iF Design Award för sin enastående produktdesign. Även Well 5 WA51-303GY har prisats med utmärkelsen för sin design och funktion.

Luftrenarna med sin stilrena design är uppskattade i många hem för sin flexibilitet och prestanda. De är anpassningsbara och kan både hängas upp på väggen eller placeras på golv.

Red Dot Award winner 2021
Ett prisregn föll över Well A5 och Well A7 under år 2021 då de även fick ta emot utmärkelse från Red Dot Design Award för innovation, funktion, ergonomi och formell kvalitet.

 

Electrolux dammsugare prisade för sin design

I vårt sortiment hittar du även dammsugare prisade för sin design!

WQ71-50IB.png

Electrolux Well Q6/Q7/Q8


Red Dot Award winner 2021
Well Q-serien med Electrolux dammsugare fick år 2021 ta emot det eftertraktade designpriset från Red Dot för sin formgivning och design som gör den lätt att hantera när du exempelvis behöver komma åt ytor högt upp.

 

 

 

 

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...