guide-BiT-dammsugare-2023.jpg

Bäst i test

Robotdammsugare som bäst kommer åt svåråtkomliga ytor, skaftdammsugare som är något av en dröm att använda och en testvinnande dammsugare - det är de senaste utmärkelserna som Electrolux Homes produkter har fått. Flera av Electrolux dammsugare placerar sig i toppen när det kommer till kvalitet och effektivitet. Här samlar vi de dammsugare som rankas bäst i test.

EP71AB14N4-badge.pngElectrolux Ultimate 700 - "Smidig och bra"

Ultimate 700 från Electrolux fick 5 plus när Aftonbladet testade 2023 års bästa skaftdammsugare.

"Ultimate 700 är en av de lättaste skaftdammsugarna i testet vilket gör den mycket smidig och enkel att ta fram för att snabbt ta bort smulor på golvet efter frukost och liknande. Den städar också bra på både mattor och hårda golv, det är sällan man behöver dra fram och tillbaka för att få upp damm och skräp. Ultimate 700 kommer med en lättanvänd och smart laddstation som också kan kopplas till laddaren så att betteriet laddas medan dammsugaren hänger där. Ultimate 700 är en mer miljöanpassad produkt än de flesta andra i testet, hela 60 procent är tillverkat av återvunnen plast." 

Electrolux Ultimate 800 - "Toppmaskin"

EP81U25ULT-bast-i-test

Electrolux skaftdammsugare EP81U25ULT, EP81HB25SH & EP81B25GRN från 800-serien har i februari 2022 fått utmärkelsen "Toppmaskin" med betyget 5 plus när Aftonbladet testade marknades 10 bästa skaftdammsugare. 

  • Tack vare motorn som placerats upptill blir dammsugningen mycket mer effektiv!
  • Kraftfull sugförmåga i alla lägen och bra motordriven möbelborste.
  • Ett stort plus är att den är enkel att manövrera och man kommer åt under alla möbler!

Här kan du läsa hela testet >>

Electrolux Pure Q9 Animal & Pure Q9 GREEN - "Smidig, kraftfull och låg ljudnivå"

pq91-anima-bast-i-test

Electrolux skaftdammsugare Pure Q9 Animal och Pure Q9 GREEN har i augusti 2021 blivit utsedda till testvinnare av Testfakta. I testet har de bland annat tittat på uppsugningsförmåga, batteritid och ljudnivå. 

Testfakta testade sju vanliga sladdlösa dammsugare vid det tyska laboratoriet SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH i Hartmannsdorf, Tyskland och det sammanvägda betyget gjorde Electrolux Pure Q9 till testvinnare. Här kan du hitta betygen på de olika bitarna som testades. Vill du läsa hela testet så hittar du det här >>

 

Electrolux Pure D8.2 Silence - "Kompakt, tyst och supereffektiv dammsugare för alla slags hem"

pd82_anima_pricerunner_2.png

Electrolux dammsugare Pure D8.2 Silence har i februari 2021 blivit utsedd till testvinnare av Pricerunner. I testet har de bland annat tittat på ljudnivå, aktionsradie, prestanda och användarvänlighet. 

"Att en dammsugare lyckas vara både den bästa och samtidigt en av de tystaste som vi någonsin testat är värt en applåd i sig. Normalt sett brukar dammsugare med en extremt tyst gång inte vara särskilt effektiva, men den uppfattningen kommer på skam rejält efter att vi använt Electrolux Pure D 8.2 Silence en stund. Sugförmågan är helt fantastisk och skräpet avlägsnas skoningslöst från alla utrymmen och vrår, detta dessutom utan att dammsugaren suger fast sig i underlaget. Det här är med andra ord en dammsugare som dessutom är väldigt behagliga att använda överlag." Vill du läsa mer? Här kan du ta del av hela testet >>

 

 

Electrolux Pure i9.2: Gammal favorit i uppdaterad tappning får betyget 4 av 5

Electrolux Pure i9.2 PI92-6GDM har fått betyget 4 av 5 i ett test utfört av M3. I omdömet skriver de "Användarvänlighet och framkomlighet i kombination med den nya interaktiva kartfunktionen och ett par trimmade maskindelar återställer ordningen och placerar Pure i9.2 i den absoluta toppen. Den arbetar snabbt och fastnar i stort sett aldrig. En vän att lita på helt enkelt." Läs hela testet här och läs mer om robotdammsugaren Pure i9.2 här

 

 

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...