Continenta – Funktionell skärbräda med låda och knivblock i trä

Continenta erbjuder funktionella, stabila och eleganta köksredskap i 100 % naturligt trä. Med deras populära skärbrädor blir det en enkel match att hacka grönsaker och andra råvaror. Köp din nya skärbräda med uppsamlingslåda eller knivblock från Continenta hos oss på Electrolux Home!

Continenta är ett tyskt varumärke som erbjuder eleganta produkter med slitstark kvalitet och smart funktionalitet. Är du nyfiken på Continentas skärbrädor och knivblock? I våra butiker hittar du produkter från Continenta.

Skärbräda med låda – Smidig lösning i köket och vid grillen

Hacka, tärna och skär råvaror och för dem sedan direkt ner i ugnsformen placerad under skärbrädan. Continentas skärbräda med låda är en smidig och funktionell hjälpreda under matlagningen. Dessutom är det en snygg designdetalj hemma i köket.

Förutom att skärbrädan i trä är en elegant och funktionell detalj i köket så är den även en trogen kompanjon vid grillen, där utrymmet oftast är begränsat. Skär och hacka grönsakerna du vill grilla och förvara dem i uppsamlingslådorna. När både du och grillen är redo har du allt nära till hands.

Även Continentas knivblock i bambu är en elegant designdetalj i köket samtidigt som den varsamt förvarar dina knivar. Med tusentals smala stickor av mjuk plast hålls dina köksknivar på plats utan att bladen slits eller skadas.

Ta hand om din skärbräda i trä

Continentas skärbrädor och knivblock i trä är varsamma mot dina köksknivar och råvaror. Men du behöver ta hand om skärbrädan och ge den extra omtanke då och då. Eftersom produkterna är tillverkade i 100 % naturligt material bör du följa vissa skötselråd för att skärbrädan ska hålla längre.

Underhåll din skärbräda i trä genom att rengöra den med fuktig trasa samt olja in den då och då. Gör det enkelt för dig och använd en matolja som du redan har i köket, exempelvis olivolja eller solrosolja. Undvik även att utsätta skärbrädan för för mycket fukt och stora temperaturförändringar så håller den sig i ett bra skick.

  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Produkter

Totalt 3 produkter från Continenta

Kategori

CO4028

Skärbräda med 3 ugnsfasta lådor CO4028 Continenta gummiträ
1 795:-

CO4026

Skärbräda med ugnsfast låda CO4026 Continenta gummiträ
1 095:-

CO4027

Skärbräda med ugnsfast låda CO4027 Continenta gummiträ
1 599:-

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...