robotdammsugare-2020-800x440.png

Robotdammsugare - Varför du bör införskaffa en

Har du en stressig vardag som det är? Eller vill du helt enkelt bara lägga mindre tid på dammsugning? Då är en robotdammsugare helt rätt för dig. Den sparar tid då den utför hemmets tråkigaste syssla åt dig och en robotdammsugare kan till och med ta sig an ditt hem när du inte är hemma. Genom en enkel mobilapp kan du schemalägga dammsugningen till när det passar. Du behöver inte ens oroa dig för att komma ihåg att ladda din robotdammsugare eftersom den självmant återvänder till laddningsstationen när det behövs och därefter fortsätter arbetet när den har tillräckligt med energi. Så när du kommer hem från semestern eller jobbet så är hemmet redan dammfritt och rent och du har tid över att göra roligare saker.

Robotdammsugare som klarar mattor

Ett stort problemområde när det gäller städning i många hushåll är mattorna. Det fastnar hår, damm och diverse annat i den fina golvdekorationen och det är inte det lättaste att bli av med allt. Istället för att själv stå där med diverse borstar och munstycken till dammsugaren så kan du nu överlåta städningen till din robotdammsugare. Med sin kamerateknik så ser din robotdammsugare till att ta sig upp på mattorna för att effektivt eliminera smuts. Vår robotdammsugare Electrolux PURE i9 är en av våra robotdammsugare som enkelt tar sig an mattor.

Robotdammsugare som klarar trösklar

Det är inte bara mattkanten som en robotdammsugare kan ta sig över, den kan även klättra över trösklar och undvika diverse hinder. Robotdammsugaren ser också till att det kan ta sig an hörn och kanter alldeles utmärkt för att se till att hemmets vrår glänser. Den trekantiga formen underlättar åtkomst i hörnen och det gör även den inbyggda sidoborsten.

Robotdammsugare och djur?

Tycker du att hemmets atmosfär ofta förstörs av att konstant hitta hår från ditt husdjur? Den där vita långa pälsen som tycks fastna precis överallt, även i nytvättade kläder. Eller de där korta mörka stråna som sätter sig som fastklistrat i vartenda hörn av hemmet. Vare sig det är hår från hund, katt eller annat pälsdjur (kanske fäller din tonårsdotter mycket hår ibland) så kommer din robotdammsugare underlätta städningen och effektivt ta sig an oönskad päls utan att du behöver lyfta ett finger.

Smidig och når dit du inte når

Är du less på att krypa på alla fyra och flytta stora otympliga möbler för att komma åt allt damm? Eftersom en robotdammsugare ofta mäter en höjd på mindre än 10 cm så kommer den ofta åt där man själv kan få problem. Under sängen? Under soffan? Det fixar våra robotdammsugare utan problem med PowerBrush™ teknik. Dammsugaren är även sladdlös och har inte heller några påsar så inget mer krångel med snubbel över sladdar kors och tvärs genom hemmet eller att behöva komma ihåg att köpa fler dammsugarpåsar. Istället har robotdammsugaren sin laddningsstation och en dammbehållare som man smidigt tömmer vid behov.

Våra robotdammsugare arbetar sig systematiskt fram över golvet och ser till att komma åt överallt. Se bara till att inte lämna för mycket i dess väg, kameratekniken gör att robotdammsugaren undviker strumpor, fjärrkontroller, barn och djur för att istället fokusera på huvuduppdraget att jaga dammråttor. Den starka sugfunktionen gör att dammråttorna har svårt att fly undan. Fritt fram för din dammsugare att lämna ett imponerande resultat. 

Bonustips - få ut mer av din robotdammsugare

För att effektivisera städningen så finns det några enkla tips på saker som du kan göra för att ge din robotdammsugare de bästa förutsättningarna för att göra ett så bra jobb som möjligt.

Först av allt så blir städningen mer tidseffektiv samt renare om det finns så lite saker som möjligt på golvet då robotdammsugaren känner av och undviker saker som inte är smuts att suga upp. Så lägg upp fjärrkontroller, strumpor, leksaker, skor och småsaker på hyllor för att din robotdammsugare ska komma åt så bra som möjligt.

När det gäller inredning så underlättar det om soffan inte står så att ett av soffbenen är placerat precis i hörnet eftersom robotdammsugaren då inte kan städa i hörnet om soffbenet är i vägen, och det vore ju synd då den är så pass bra på att städa hörn. En enkel lösning är att skjuta ut soffan lite från hörnet och kanske ha ett litet soffbord där istället eller en annan inredningsdetalj som inte blockerar hörnet.

Om man har stolar men stort mellanrum mellan stolsbenen så är det också en fördel så att robotdammsugaren kan passera, men annars är det enkelt att bara ställa upp stolarna upp och ner på bordet eller bara tillfälligt flytta på dem medan robotdammsugaren städar. Det sparar fortfarande mer viktig tid än att själv behöva dammsuga. Förvarar du saker under sängen så kan det också vara bra att komma ihåg att lägga dessa ovanpå sängen för maximal effektivitet.

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...