ELHO_1998_Nyhetsbrev_1000x500_väljadammsugare.jpg

Skaftdammsugare eller vanlig dammsugare?

Är du på jakt efter en rejäl dammsugare till veckostädningen eller en liten dammsugare för mindre ytor? Nedan har vi listat funktionerna för en rejäl dammsugare samt en mindre sladdlös skaftdammsugare.

Skaftdammsugare, robotdammsugare och vanliga dammsugare.

Dammsugare till veckostädningen

Vi har ett brett urval av dammsugare, så att kan du hitta en som möter dina önskemål. Våra dammsugare är lättmanövrerade och håller en låg ljudnivå. Flera av våra modeller är utrustade med mikrofilter eller andra typer av hygienfilter för att din hemmiljö ska bli så hälsosam som möjligt. Vi har även mer användarvänliga modeller med extra långa sladdar eller de smidigare alternativen – påslösa dammsugare.

Många av våra dammsugare är utrustade med teleskoprör för att du enkelt ska kunna anpassa dammsugaren efter din längd och situation. Vi har även modeller med flera dammsugarmunstycken anpassade efter olika användningsområden - som annars kan vara svåra att städa – fogmunstycke, parkettmunstycke och möbelmunstycke är några exempel.

Skaftdammsugare, perfekt för mindre ytor

Vi har många effektiva och flexibla skaftdammsugare som snabbt kan anpassas för dina städbehov. Med en lättillgänglig handenhet och integrerade tillbehör kan du snabbt och enkelt växla mellan att dammsuga golvet och att rengöra andra ytor i ditt hem. Dessutom är många av våra skaftdammsugare utrustade med självrengörande munstycken som aktiveras genom ett knapptryck.

Tack vare att många av våra skaftdammsugare är utrustade med litium turbo-power batterier har de även lång livslängd. Oavsett vilken typ av dammsugare du är ute efter kan vi med vår kunskap och vårt breda sortiment hjälpa dig att hitta rätt.

Svårt att bestämma dig?

De nya sladdlösa dammsugarna från Electrolux 800-serien kombinerar kraften hos en vanlig dammsugare och smidigheten hos en skaftdammsugare. De perfekta dammsugarna för dig som värdesätter en sladdlös smidig manövrering, modern design och prestanda som en vanlig dammsugare.

Hygienic 800

6 gånger så effektiv - för grundlig städning i ett svep

Skaftdammsugaren EP81HB25SH är en kraftfull skaftdammsugare som ger dig utmärkt resultat varje gång du använder den. Städa hela hemmet i ett svep eller rengör en begränsad yta med utmärkt resultat, även i de smalaste springorna.

 

Hygienic 800

Effektiv rengöring av stoppmöbler

Munstycket BedProPowerTM+ når djupt ner i din säng och dina möblers klädsel och tar bort alla typer av partiklar. 

Pure F9 Avtagbar handenhet

Med bara ett knapptryck lossar handenheten från huvudenheten och kan med enkelhet användas med bara en hand.

 

 

Välkommen in till oss i butiken, vi guidar dig gärna genom sortimentet av dammsugare för att hitta den modell som passar dig och dina städbehov bäst! Hitta din närmsta butik här.

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...