skaft-vs-vanlig-dammsugare-2022-800x440.png

Skaftdammsugare eller vanlig dammsugare?

Är du på jakt efter en rejäl dammsugare till veckostädningen eller en liten dammsugare för mindre ytor? Nedan har vi listat funktionerna för en rejäl dammsugare samt en mindre sladdlös skaftdammsugare.

Skaftdammsugare, robotdammsugare och vanliga dammsugare.

Dammsugare till veckostädningen

Vi har ett brett urval av dammsugare, så att kan du hitta en som möter dina önskemål. Våra dammsugare är lättmanövrerade och håller en låg ljudnivå. Flera av våra modeller är utrustade med mikrofilter eller andra typer av hygienfilter för att din hemmiljö ska bli så hälsosam som möjligt. Vi har även mer användarvänliga modeller med extra långa sladdar eller de smidigare alternativen – påslösa dammsugare.

Många av våra dammsugare är utrustade med teleskoprör för att du enkelt ska kunna anpassa dammsugaren efter din längd och situation. Vi har även modeller med flera dammsugarmunstycken anpassade efter olika användningsområden - som annars kan vara svåra att städa – fogmunstycke, parkettmunstycke och möbelmunstycke är några exempel.

Skaftdammsugare, perfekt för mindre ytor

För de som är intresserade av en sladdlös, liten och smidig dammsugare med hög prestanda har vi den populära dammsugarserien ErgoRapido. Flera av våra modeller kommer med en 2-i-1-lösning där du smidigt kan använda den löstagbara handenheten för att rengöra köksbordet eller bilens interiör. Dessutom är många av våra skaftdammsugare utrustade med självrengörande munstycken som aktiveras genom ett knapptryck.

Tack vare att många av våra skaftdammsugare är utrustade med litium turbo-power batterier har de även lång livslängd. Oavsett vilken typ av dammsugare du är ute efter kan vi med vår kunskap och vårt breda sortiment hjälpa dig att hitta rätt.

Svårt att bestämma dig?

De nya sladdlösa dammsugarna från Electrolux 800-serien och Pure F9 kombinerar kraften hos en vanlig dammsugare och smidigheten hos en skaftdammsugare. De perfekta dammsugarna för dig som värdesätter en sladdlös smidig manövrering, modern design och prestanda som en vanlig dammsugare.

Pure F9

Det bästa av två världar

Med kraft som en traditionell dammsugare i kombination med smidigheten av en sladdlös, städar Pure F9 hela ditt hem på en enda laddning.*

 

Pure F9

Makalöst mångsidig

En unik, flexibel huvudenhet och den utdragbara slangen gör att du kan rengöra överallt i ditt hem, både högt och lågt.

 

Pure F9Ergonomisk design

Lätt i handen när du dammsuger och med justerbart teleskoprör för att passa din längd.Välkommen in till oss i butiken, vi guidar dig gärna genom sortimentet av dammsugare för att hitta den modell som passar dig och dina städbehov bäst! Hitta din närmsta butik här.

Skriv ut