Handdammsugare

Oavsett om du behöver städa upp spilld vätska, smuts eller damm så är handdammsugaren din bästa vän. Handdammsugaren är det perfekta tillägget till din vanliga dammsugare. Du städar snabbt och effektivt. Den är även trådlös och enkel att ta med så du även kan städa i bilen. Kolla in vårt breda sortiment av handdammsugare från Electrolux!

2 produkter

Rensa filter

2 produkter

Lagerstatus för

Körtid (min)

Batteri (V)

Wet&Dry

Pris

  • 890 Kr
    1195 Kr

I Lager

  • 1 195:-
  • 890:-
Visar 1 - 2 av 2

Vilka fördelar finns med handdammsugare? 

En handdammsugare kommer med många fördelar. Kanske den största fördelen gentemot en vanlig dammsugare är dess sladdlösa flexibilitet. Den är oerhört enkel att ta med sig ut i bilen, garaget eller sommarstugan. Du kommer alltid ha dammsugaren laddad i sin laddningsstation – redo att rengöra ditt hem. 

Fördelar: 

  • Sladdlös ger stor flexibilitet
  • Lättillgänglig i sin laddstation
  • Enkel att ta med när du behöver den 

Hur fungerar en påslös handdammsugare? 

Många handdammsugare är påslösa vilket innebär att de har en egen behållare där smuts och damm samlas. Du tömmer enkelt behållaren när den börjar bli full. Det här gör att du inte behöver köpa nya dammsugarpåsar. En annan stor fördel med detta är att sugeffekten inte påverkas i takt med att behållaren fylls som det gör för en vanlig dammsugare med påse. 

Handdammsugare - Wet & Dry

Den nya handdammsugaren ZB6106WDB Rapido med Wet&Dry-teknologi™ rengör där andra dammsugare brukar ger upp - i både torra och våta miljöer. Oavsett om du har spillt mjöl eller vatten gör Rapido jobbet och blir snabbt din bästa vän i hemmet.

Hur fungerar litiumbatteriet i handdammsugare? 

Litiumbatteriet i handdammsugare har utformats för att dammsugaren ska vara enkel att ta fram när den behövs som mest. Det är återuppladdningsbart och varar länge, blir inte sämre med tiden och har en laddningstid på enbart fyra timmar. 

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...