Handdammsugare

Oavsett om du behöver städa upp spilld vätska, smuts eller damm så är handdammsugaren din bästa vän. Handdammsugaren är det perfekta tillägget till din vanliga dammsugare. Du städar snabbt och effektivt. Den är även trådlös och enkel att ta med så du även kan städa i bilen. Kolla in vårt breda sortiment av handdammsugare från Electrolux!

  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Vilka fördelar finns med handdammsugare? 

En handdammsugare kommer med många fördelar. Kanske den största fördelen gentemot en vanlig dammsugare är dess sladdlösa flexibilitet. Den är oerhört enkel att ta med sig ut i bilen, garaget eller sommarstugan. Du kommer alltid ha dammsugaren laddad i sin laddningsstation – redo att rengöra ditt hem. 

Fördelar: 

- Sladdlös ger stor flexibilitet 

- Lättillgänglig i sin laddstation 

- Enkel att ta med när du behöver den 

Hur fungerar en påslös handdammsugare? 

Många handdammsugare är påslösa vilket innebär att de har en egen behållare där smuts och damm samlas. Du tömmer enkelt behållaren när den börjar bli full. Det här gör att du inte behöver köpa nya dammsugarpåsar. En annan stor fördel med detta är att sugeffekten inte påverkas i takt med att behållaren fylls som det gör för en vanlig dammsugare med påse. 

Vilken handdammsugare är bäst i test? 

I kategorin Mest prisvärd hos Bäst i Test stod Electrolux Ergorapido EER7GREEN handdammsugare som vinnare. Med motiveringen att det är en mycket prisvärd och miljövänlig handdammsugare som alltid lämnar ditt hem skinande rent. Dammsugaren är tillverkad av 50 procent återvunnen plast.

Den ger dig städtid upp till 60 minuter, rengör alla ytor i hemmet från golv till mattor och möbler samt haren 180 graders manövrering som gör det enkelt att komma åt hemmets alla vrår. 

Hur fungerar litiumbatteriet i handdammsugare? 

Litiumbatteriet i handdammsugare har utformats för att dammsugaren ska vara enkel att ta fram när den behövs som mest. Det är återuppladdningsbart och varar länge, blir inte sämre med tiden och har en laddningstid på enbart fyra timmar.