Kylskåp 180 cm

Här hittar du våra kylskåp som är 180 cm höga. Vi har stora kylskåp med moderna funktioner som bidrar till att hålla dina varor fräscha längre. Vi hoppas att du ska hitta ett stort kylskåp som faller dig i smaken.

0 produkter

Rensa filter

0 produkter

Lagerstatus för
Visar 0 - 0 av 0

Stora kylskåp med smidiga funktioner

Flera av våra stora kylskåp på 180 cm är utrustade med CustomFlex® och FlexiShelf vilket gör att du själv kan välja hur du ska montera dina hyllor, både i kylen men även i dörren. På så vis kan du anpassa ditt stora kylskåp efter de varor du brukar köpa och förvara i kylskåpet. Många av våra kylskåp 180 cm är även utrustade med MultiFlow. MultiFlow är en funktion som hjälper till att bevara smakerna i dina råvaror. I stora kylskåp är det extra enkelt att släppa in varmluft när man öppnar och stänger, därför är MultiFlow-tekniken extra viktig. Tekniken upprätthåller en stabil temperatur i ditt stora kylskåp, det gör att dina råvaror inte torkar ut och på så vis håller maten färsk tills den ska ätas.

Stort kylskåp, 180 cm

Hos oss på Electrolux Home har vi ett brett utbud av stora kylskåp. Här hittar du stora kylskåp utrustade med de senaste funktionaliteterna, i stilrena designer från välkända varumärken som Electrolux och AEG. Med ett stort kylskåp på 180 cm får varje vara sin plats i kylskåpet.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...