AirDry - funktionen som torkar disken fortare

Den innovativa AirDry-funktionen gör att disken torkar på ett snabbt och naturligt sätt. Med hjälp av en automatisk öppning av diskmaskinens lucka skapas ett naturligt luftflöde som torkar disken på rekordtid.

Nu finns det äntligen en teknologi för att torka disken snabbt och miljövänligt. AirDry är en enkel lösning för dig som är trött på att handtorka eller vänta på att disken blir torr. Tack vare den nya teknologin öppnas luckan automatiskt efter sista sköljningen, fukten lämnar diskmaskinen och låter luften cirkulera i diskmaskinen. Genom den här processen förkortas torkningstiden och du får ren och torr disk på ett naturligt sättd. Dessutom slipper du fläckar på dina glas som lätt kan bildas vid längre torktid.

Hur fungerar det?

AirDry-funktionen ser till att den varma luften, som ångar inuti diskmaskinen, kyls ned när maskinen har slutfört diskprogrammet. När luften kylts ned till rätt temperatur öppnas luckan automatiskt 10 cm. Det naturliga vinddraget tar över och minimerar torktiden samt fläckar på glas och porslin. Därefter håller sig luckan öppen till du är redo att plocka ur den rena disken ur maskinen.

 

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...