aeg-vitvaror-807x340-fw.png

AEG - Mastery in your home

AEG fortsätter leverera innovativa vitvaror som ger dig en mästerlig känsla i hemmet. Med nya spännande funktioner och tilltalande design, lyfter de upplevelsen inom smak och klädvård. Så välkommen till en värld av fantastiska resultat; upptäck AEG Mastery range med produkter utformade efter dina villkor.

Ta smaken till en ny nivå
- Det är dags att kräva mer av ditt kök.

Med AEG sker matlagningen på ditt sätt. Vitvarorna ger dig full kontroll över processen och matlagningens olika delmoment. Här får du verktygen som hjälper dig uppnå perfektion i köket, från hur du bäst tar hand om råvarorna till att servera en fulländad måltid. Upptäck funktioner som CustomFlex®, modulbaserat förvaringssystem, och nya smarta produkter som ComboHob, induktionshäll och fläkt i ett. 

AEG Mastery range - nyheter till köket som hjälper dig bemästra detaljerna

Enastående klädvård
- AEG hjälper dig ta bättre hand om kläderna. 

AEG lanserar nya serier av tvättmaskiner och torktumlare som ger skonsam skötsel av dina kläder. Vissa funktioner kan och till och med restaurera textilernas egenskaper och kvalitet, t.ex återställa den vattenavvisande egenskapen hos ytterkläder genom vissa torkprogram. På så vis kan vi minska slit- och släng av kläder, bevara minnen som vi relaterar dem och samtidigt stimulera våra sinnen med en härlig känsla efter tvätten. Så upptäck det senaste som AbsoluteCare®-systemet eller världens första tvättmaskin som avkalkar vattnet. 

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...