Tillbehör luftvärmepump

Är du intresserad av tillbehör till din luftvärmepump? Då har du hittat rätt, här har vi några användbara tillbehör. Hör gärna av dig till oss om du har några funderingar så hjälps vi tillsammans åt att lösa dina utmaningar.

1 produkter

Rensa filter

1 produkter

  • 1 490:- Ord. pris 1 727:-
Online
Hämta i din butik Slut i din butik Hämta i butik Slut i butik Kontakta din butik
Visar 1 - 1 av 1
  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Luftvärmepump till alla hus

På Electrolux Home kan du hitta din nya luftvärmepump bland ett urval av värmepumpar. Många av våra luftvärmepumpar är förberedda för fjärrstyrning via mobil eller surfplatta. Köp din nya tysta Electrolux luftvärmepump hos oss.

Luft-luftvärmepump, vad är det?

De värmepumpar vi har i sortimentet är luft-luftvärmepumpar. Det är luftvärmepumpar som består av en inomhusdel och en utomhusdel. Utomhusdelen tar värme från luften utomhus som sedan värmer upp huset med hjälp av inomhusdelen. Under den varmare delen av året kan luft-luftvärmepumpen användas för luftkonditionering och avfuktning inomhus.

Garantier och installation av din värmepump

Vi ger dig alltid upp till 5 års garanti på dina produkter hos Electrolux Home. Ett köp av luftvärmepump ska kännas tryggt och enkelt och därför erbjuder vi dig en snabb leverans, installation och retur av din gamla värmepump. Välkommen in till din närmsta Electrolux Home-butik för att diskutera möjligheterna!