Masterpiece Collection

Serien Masterpiece collection ger dig möjlighet att laga mat med resultat som proffskockarnas. Vi har tittat på vad som gör maskinerna så pass bra!

Bakom varje duktig kock står utöver perfekta råvaror och matkunskap även en rad professionella apparater. I serien Masterpiece collection från Electrolux möter innovativ teknik modern design. Resultatet är 3 kraftfulla köksapparater – en stavmixer, en matberedare och en mixer. 

Innovativa funktioner och klassisk design

Produkterna i Masterpiece collection använder sig av unika tekniker som t ex PowerTilt, för jämnare blandning och TruFlow – en blandningsteknik för att få ut det mesta av dina ingredienser. 

Apparaterna är tillverkade i högklassiga material med kraftfulla motorer och överlägsen kapacitet – allt inspirerat av de professionella köken. Till alla produkter följer en garanti på 5 år.

Matberedare från Electrolux Home

Kraftfull matberedare EFP9400

* PowerTilt-funktionen tar fram det bästa ur dina råvaror.
* Titanbelagda knivar, en asymmetrisk skål och en kraftfull induktionsmotor på 1200 W ger perfekt smak.
* Till produkten hör två slitstarka Tritanbehållare på 4,2 och 2,2 liter.
* Du får också med stort och litet hackblad, hackningsskål, degblad, vispskiva, vändbar rivskiva, justerbar skivningsskiva samt pommes frites-skiva. 

 

 

 

Stavmixer från Electrolux Home

Professionell stavmixer ESTM9600

* TruFlow® Pro - teknik mixar grundligt med ett perfekt flöde så att alla ingredienser blandas jämnt för en smakrik konsistens.
* Tre skärblad med titanbeläggning ger tre olika knivseggar med optimal vinkel som håller sig vassa längre.  
* Till produkten hör en liten hackningsskål och en professionell dubbelvisp. 

 

 

 

 


Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...