Vi har haft problem med vår mail - Om du mailat kundtjänst och ej fått svar, eller lagt en beställning och ej fått kvitto är du välkommen att ringa oss på 0770 77 01 03. Vi beklagar det inträffade.

Varberg

Vi har även vårt eget kök- och förvaringsmärke JKE Nordic Kitchen Design, samt ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsapparater.

Varmt välkommen in till vår butik!

Glöm inte att gilla oss på Facebook!

Välj butik

Öppet idag: 10.00 - 18.00

Avvikande öppettider

  • Nationaldagen (6/6) STÄNGT
  • Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 14.00
  • Söndag Stängt

Avvikande öppettider

  • Nationaldagen (6/6) STÄNGT

Aktuellt just nu

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Vi som jobbar här

Magnus Kallberg

Franchisetagare

Elisabeth Karlsson

Butikschef/Kök

Lisa Johnsson

Kök

Jenny Larsson

Butik

Rasmus Rask

Butik/Montör

Jimmy Stark

B2B Säljare

Vi som jobbar här

Galleri

På Electrolux Home hittar du ett brett sortiment av kök och vitvaror. Oavsett om du är på jakt efter en ny tvättmaskin, diskmaskin eller ett helt nytt komplett kök har vi något för dig! Vi har även vår egen köks- och förvaringsserie JKE Nordic Kitchen Design, samt ett noga utvalt sortiment av hushållsmaskiner och dammsugare. Unna dig ett glas färsk juice från en

råsaftcentrifug, upptäck de oändliga möjligheterna med en hushållsassistent, mixa ihop en hälsosam smoothie i en blender eller njut av en kopp riktigt gott kaffe gjord i en kaffemaskin av hög kvalitet. Välkommen in till oss i butiken på Värnamovägen 10 i Varberg för att prata med våra experter!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...