Varberg

Öppet idag: 10.00 - 18.00

0340-850 00

Värnamovägen 10

På Electrolux Home i Varberg hittar du allt inom kök, vitvaror, dammsugare och hushållsmaskiner

Vi har även vårt eget kök- och förvaringsmärke JKE Nordic Kitchen Design, samt ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsapparater.

Varmt välkommen in till vår butik!

Glöm inte att gilla oss på Facebook!

Öppet idag: 10.00 - 18.00

Avvikande öppettider

  • Inventering (31/1) STÄNGT

Öppettider

  • Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 14.00
  • Söndag Stängt

Avvikande öppettider

  • Inventering (31/1) STÄNGT

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Vi som jobbar här

Aktuellt just nu

Galleri

På Electrolux Home hittar du ett brett sortiment av kök och vitvaror. Oavsett om du är på jakt efter en ny tvättmaskin, diskmaskin eller ett helt nytt komplett kök har vi något för dig! Vi har även vår egen köks- och förvaringsserie JKE Nordic Kitchen Design, samt ett noga utvalt sortiment av hushållsmaskiner och dammsugare. Unna dig ett glas färsk juice från en

råsaftcentrifug, upptäck de oändliga möjligheterna med en hushållsassistent, mixa ihop en hälsosam smoothie i en blender eller njut av en kopp riktigt gott kaffe gjord i en kaffemaskin av hög kvalitet. Välkommen in till oss i butiken på Värnamovägen 10 i Varberg för att prata med våra experter!