Vi har haft problem med vår mail - Om du mailat kundtjänst och ej fått svar, eller lagt en beställning och ej fått kvitto är du välkommen att ringa oss på 0770 77 01 03. Vi beklagar det inträffade.

Jönköping

Butiken är tillfälligt stängd pga ombyggnad, och beräknas öppna efter sommaren. Vår butik i Huskvarna på Kungsgatan 21 står mer än redo att hjälpa dig både med pågående ärenden och dig som går i kökstankar eller vill köpa vitvaror.

Telefon 036-14 45 10, huskvarna@electroluxhome.com

Välj butik

Aktuellt just nu

På Electrolux Home i Jönköping hittar du ett brett sortiment av vitvaror av högsta kvalitet med den senaste tekniken. Oavsett om du är på jakt efter en ny dammsugare, hushållsmaskin eller ett nytt kök har vi något för dig! Här hittar du även vår egna köksserie från JKE Nordic Kitchen Design. Unna dig ett glas färsk juice med en råsaftcentrifug, upptäck de oändliga möjligheterna med en hushållsassistent, mixa

ihop en hälsosam smoothie i en blender eller unna dig en kopp riktigt gott kaffe gjord i en kaffemaskin som slår det mesta! Våra experter guidar dig gärna genom vårt breda sortiment av produkter. Välkommen in till oss i Electrolux Home-butiken på Herkulesvägen 10 i Jönköping!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...