Jönköping

Oavsett om du är på jakt efter en hushållmaskin, ett nytt kök eller en ny dammsugare har vi något för dig. Välkommen in till oss i butiken!

 

Välj butik

Öppet idag: 10:00-18:00

  • Måndag - Fredag 10:00-18:00
  • Lördag 10:00-15:00
  • Söndag Stängt

Aktuellt just nu

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

På Electrolux Home i Jönköping hittar du ett brett sortiment av vitvaror av högsta kvalitet med den senaste tekniken. Oavsett om du är på jakt efter en ny dammsugare, hushållsmaskin eller ett nytt kök har vi något för dig! Här hittar du även vår egna köksserie från JKE Nordic Kitchen Design. Unna dig ett glas färsk juice med en råsaftcentrifug, upptäck de oändliga möjligheterna med en hushållsassistent, mixa

ihop en hälsosam smoothie i en blender eller unna dig en kopp riktigt gott kaffe gjord i en kaffemaskin som slår det mesta! Våra experter guidar dig gärna genom vårt breda sortiment av produkter. Välkommen in till oss i Electrolux Home-butiken på Herkulesvägen 10 i Jönköping!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...