Skellefteå

Öppet idag: 09.00 - 18.00

0910-73 30 70

Nålvägen 1

På Electrolux Home i Skellefteå hittar du allt som rör kök, vitvaror, dammsugare och hushållsmaskiner

Vi har även vår egen köks- och förvaringsserie JKE Nordic Kitchen Design, samt ett noga utvalt sortiment av hushållsmaskiner och dammsugare. Välkommen in till oss i butiken i Skellefteå för att prata med våra experter och titta på våra olika produkter och modeller!

Öppet idag: 09.00 - 18.00

Öppettider

  • Måndag - Fredag 09.00 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 15.00
  • Söndag Stängt

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Vi som jobbar här

Aktuellt just nu

På Electrolux Home hittar du ett brett sortiment av vitvaror. Oavsett om du är på jakt efter en ny tvättmaskin, diskmaskin, mikrovågsugn eller kanske ett kylskåp har vi något för dig! Vi har även vår egen köks- och förvaringsserie JKE Nordic Kitchen Design, samt ett noga utvalt sortiment av hushållsmaskiner och dammsugare. Gör städningen enklare med våra ergonomiska dammsugare, många modeller är även utrustade med HEPA-filter som fångar upp små partiklar (så som kvalster och pollen) för bästa möjliga inomhusmiljö.

Unna dig ett glas färsk juice med en råsaftcentrifug, upptäck de oändliga möjligheterna med en hushållsassistent, mixa ihop en hälsosam smoothie i en blender eller unna dig en kopp riktigt gott kaffe gjord i en kaffemaskin som slår det mesta! Välkommen in till oss i butiken i Skellefteå för att prata med våra experter och titta på våra olika produkter och modeller!