Valdemarsvik

Vi har även vårt köksmärke JKE Nordic Kitchen Design och vårt eget förvaringsmärke Sentens, samt ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsapparater. Välkommen in till oss i butiken!

Välj butik

Öppet idag: 09.00 - 17.00

  • Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
  • Lördag 10.00 - 14.00
  • Söndag Stängt

Aktuellt just nu

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

På Electrolux Home hittar du ett brett sortiment av kök och vitvaror. Oavsett om du är på jakt efter en ny dammsugare, hushållsmaskin eller ett nytt komplett kök har vi något för dig. Vi har även vår egen köks- och förvaringsserie JKE Nordic Kitchen Design, samt ett noga utvalt sortiment av hushållsmaskiner. Varför inte unna dig ett glas färskpressad juice gjord

med råsaftscentrifug eller en hälsosam smoothie som du enkelt mixar med en blender? Våra experter i butiken guidar dig med glädje genom vårt sortiment. Välkommen in till oss i Electrolux Home-butiken på Storgatan 19 i Valdemarsvik!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...