Stockholm/Sickla

Öppet idag: 10.00 - 20.00

08-640 02 40

Siroccogatan 10

Välkommen in till oss i Electrolux Home butiken i Sickla

Här hittar du kompletta kök, dammsugare, hushållsmaskiner och ett brett sortiment av vitvaror. Hos Electrolux Home i Sickla hittar du allt du behöver!

Öppet idag: 10.00 - 20.00

Öppettider

  • Måndag - Fredag 10.00 - 20.00
  • Lördag 10.00 - 18.00
  • Söndag 11.00 - 17.00

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Vi som jobbar här

Aktuellt just nu

Galleri

I vår Electrolux Home butik i Sickla hittar du ett stort sortiment av vitvaror för ditt kompletta kök. Är du intresserad av en ny förvaringslösning kan vår kunniga personal hjälpa dig att skräddarsy garderober för just ditt utrymme. Du kan även besöka oss för att få en kostnadsfri köksrådgivning om du är intresserad av ett nytt kök. Kom gärna in på ett besök så berättar vi mer.

Förutom kök, förvaring och vitvaror har vi ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsapparater. Mixa din egen juice med vår råsaftscentrifug, gör din egen smoothie i en av våra blenders, eller varför inte utforska de oändliga möjligheterna med en hushållsassistent? Välkommen in till oss i butiken. Hos Electrolux Home i Sickla hittar du allt du behöver!