Halmstad

Hos oss på Electrolux Home i Halmstad hittar du din köksbutik med ett brett sortiment av produkter till hemmet. Allt från kök och vitvaror till dammsugare och hushållsmaskiner. Kom in till oss på Electrolux Home i Halmstad så hittar vi en lösning för ditt hem!

Välj butik

Öppet idag: 10:00 - 18:00

  • Måndag - Fredag 10:00 - 18:00
  • Lördag 10:00 - 15:00

Aktuellt just nu

Vi som jobbar här

Fredrik Löfstedt

Butikschef/Säljare Kök

Timmie Romih

Säljare Kök Projekt

Lirije Ibraimi

Säljare Butik

Vi som jobbar här

Din lokala köksbutik i Halmstad

På Electrolux Home i Halmstad erbjuder vi allt för ditt hem. Kök, vitvaror, förvaringslösningar och kökstillbehör i mängder. Vi erbjuder till och med dammsugare, kaffemaskiner och luftrenare, med andra ord allt du behöver för ett trivsamt hem. Kom in och spana in våra kök från JKE Nordic Kitchen Design, som är vårt alldeles egna köksmärke, vi garanterar att vi har något för alla smaker. För dig som är ute efter ett nytt kök så har vi även specialister på kök och förvaringslösningar som står beredda att hjälpa dig när du är redo. Om du vill boka en kostnadsfri köksrådgivning med oss i vår köksbutik i Halmstad hör du bara av dig till oss, eller kommer in till butiken så hjälper vi dig. Vi stöttar dig i allt från idéer till monteringen av ditt nya drömkök. Smidigare än så blir det inte!

Vilket kök ska jag välja? Vi guidar dig!

Det är förmodligen enklare att föreställa sig vilken känsla man vill ha när man kliver in i sitt kök. Och desto svårare att få alla detaljer att klaffa i köket för att faktiskt skapa det där drömköket. Här kommer tre tips från köksbutiken i Halmstad:

  1. Hur stor yta har du? Beroende på hur stor yta du har i köket så kommer köken uppfattas olika. På en liten yta kan du behöva smartare förvaringslösningar och på en stor yta vill du inte ha intrycket av ett komprimerat kök.
  2. Vilken stil har övriga rum i hemmet? Låt ditt nya kök gå i samma känsla som resten av ditt hem.
  3. Vilka funktioner ska ditt kök ha? Tänk igenom vilka funktioner du inte har idag men som du önskar, eller vilka funktioner du redan har som nästa kök bara måste ha. Därefter blir det enklare att planera utformandet av ditt kök.

Boka in en gratis köksrådgivning och få hjälp av en av våra experter i butik eller via video.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...