Vänersborg

Öppet idag: 09.30 - 18.00

0521-120 00

Svarvargatan 4

Electrolux Home-butiken i Vänersborg har allt inom vitvaror, kök, dammsugare och hushållsmaskiner

Vi har även vårt eget kök- och förvaringsmärke JKE Nordic Kitchen Design, samt ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsapparater. Välkommen in till oss i butiken!

Öppet idag: 09.30 - 18.00

Öppettider

  • Måndag - Fredag 09.30 - 18.00
  • Lördag - Söndag Stängt

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Aktuellt just nu

Galleri

På Electrolux Home hittar du ett brett sortiment av kök och vitvaror. Oavsett om du är på jakt efter ett nytt komplett kök, en ny diskmaskin eller kanske ett kylskåp har vi något för dig. Vi har även vår egen köks- och förvaringsserie JKE Nordic Kitchen Design, samt ett noga utvalt sortiment av dammsugare och hushållsmaskiner. Gör din egen juice med en

råsaftcentrifug, upptäck de oändliga möjligheterna med en hushållsassistent, mixa ihop en hälsosam smoothie i en blender eller unna dig en kopp riktigt gott kaffe gjord i en kaffemaskin som av hög kvalitet. Välkommen in till oss i butiken på Svarvargatan 4 i Vänersborg för att spana in vårt sortiment och prata med våra experter.