Strängnäs

Vi har även vårt köksmärke JKE Nordic Kitchen Design och vårt eget förvaringsmärke Sentens, samt ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsapparater. Välkommen in till oss i butiken!

Välj butik

Öppet idag: 10.00 - 18.00

  • Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 14.00
  • Söndag Stängt

Aktuellt just nu

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Galleri

På Electrolux Home hittar du ett brett sortiment av kök och vitvaror. Oavsett om du är på jakt efter en ny diskmaskin, ett nytt komplett kök eller en ny dammsugare har vi något för dig! Vår egen köks- och förvaringsserie JKE Nordic Kitchen Design har många anpassningsbara och smarta lösningar. Dessutom har vi ett brett utbud av hushållsapparater. Gör din

egen juice med en råsaftcentrifug, upptäck de oändliga möjligheterna med en hushållsassistent eller varför inte mixa ihop en hälsosam smoothie med en blender? Kom in till oss på Eskilstunavägen 34 i Strängnäs och träffa våra experter som guidar dig genom våra produkter och modeller.

Närliggande butiker

Stockholm/Götgatan
10.00 - 18.00
Stockholm/Sickla
10.00 - 20.00
Uppsala
10.00 - 18.00
Valdemarsvik
09.00 - 17.00

Alla våra butiker

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...