Göteborg/Sisjön

Hos Electrolux Home i Göteborg/Sisjön hittar du kompletta lösningar för kök, förvaring och vitvaror för hemmet. Vi har även ett stort utbud av hushållsmaskiner, dammsugare och andra hushållsapparater.

Varmt välkommen in till vår butik!

Välj butik

Öppet idag: 10.00 - 18.00

Avvikande öppettider

  • Midsommarafton (21/6) Stängt
  • Midsommardagen (22/6) Stängt
  • Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 15.00

Avvikande öppettider

  • Midsommarafton (21/6) Stängt
  • Midsommardagen (22/6) Stängt

Aktuellt just nu

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Vi som jobbar här

Cecilia Lenngren (Mammaledig)

Kökssäljare

Christer Haggren

Säljare

Moa Stark

Kökssäljare

Magnus Kallberg

Franchisetagare

Victoria Kallberg

Kökssäljare

Jenny Bylund

Butikschef

Vi som jobbar här

Galleri

Köksbutiken i Göteborg/Sisjön

Dags att börja planera för köksrenovering? Gör ett besök i Electrolux Homes köksbutik i Göteborg/Sisjön för en hjälpande hand inför och under renovering av kök. Vi erbjuder kompletta lösningar för hemmets hjärta - köket! Utforska våra olika stilar från vårt alldeles egna köksmärke JKE Nordic Kitchen Design där du hittar något helt i din smak! Vi erbjuder även flera produkter för köket som hjälper dig lyckas med middagsbjudningarna och som varsamt förvarar dina matvaror så de håller sig fräscha längre. Från energieffektiva vitvaror till smidiga hushållsmaskiner som assisterar dig i matlagningen.

Kök i Sisjön - Gratis rådgivning i butik eller via video!

Ta hjälp av våra experter och kom igång med planeringen av ditt drömkök! I köksbutiken i Sisjön, Göteborg, får du hjälp av våra specialister som agerar bollplank för dina köksplaner. Tillsammans kommer vi fram till en kökslösning som stilmässigt passar in i ditt hem och som lever upp till dina behov och förväntningar. Du vet väl om att du kan få en gratis köksplanering hos oss på Electrolux Home i Sisjön, Göteborg? Du väljer om du önskar få rådgivning i vår butik eller via video!

Boka gratis rådgivning - steg för steg

  1. Fyll i kontaktformuläret på den här sidan.
  2. Skicka in din bokningsförfrågan med dina kontaktuppgifter.
  3. Våra experter från vår köksbutik i Göteborg/Sisjön kontaktar dig så snart de mottagit ditt meddelande!

Så mycket mer än en köksbutik!

I Electrolux Homes köksbutik i Göteborg har vi även ett brett sortiment av vitvaror, hushållsmaskiner, dammsugare och andra produkter från varumärken som Electrolux, AEG och Smeg. Vi har noga valt ut produkter från varumärkena med senaste tekniken och funktionerna som hjälper dig skapa magi i köket. Oavsett om du vill baka riktigt saftiga bullar, slänga ihop en höstig soppa eller bara vill att matvarorna ska hålla sig fräscha längre. Även våra dammsugare, luftrenare, och tvättmaskiner är utrustade med finesser som hjälper dig med vardagssysslorna i hushållet. Gör ett besök i Electrolux Homes butik i Göteborg/Sisjön och hitta produkter för hemmet.

Reservera online och hämta enkelt i butik!

Nu blir det ännu smidigare att handla i vår vitvaru- och köksbutik i Göteborg, Sisjön! Hitta produkterna du behöver i lugn och ro i vår webbshop och välj mellan att få det hemskickat eller att hämta ut varan i vår butik. Vill du hämta varan i vår fysiska butik i Sisjön kontrollerar du först att produkten finns i lager och klickar sedan på "Hämta i butik" för att reservera den. Därefter är det bara att göra ett besök i vår butik på Askims Verkstadsväg 17 i Göteborg och hämta ut produkten. Välkommen in till oss!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...