Huskvarna

Söker du efter ett komplett kök, vitvaror eller en ny dammsugare? Välkommen in till oss på Electrolux Home i Huskvarna och våra experter hjälper dig hitta rätt hushållsprodukt eller kök för ditt hem.

Välj butik

Öppet idag: 10.00 - 18.00

  • Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 14.00
  • Söndag Stängt

Aktuellt just nu

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Vi som jobbar här

Thomas Einarsson

VD

Jakob Einarsson

Kökssäljare

Sebastian Jonsson

Butikssäljare

Vi som jobbar här

Galleri

Skapa ditt drömkök hos Electrolux Home i Huskvarna

Går du i tankarna att göra om i köket där hemma? Eller har du precis köpt nytt och vill sätta din egen prägel på köket? Oavsett vad så vet vi att det kan vara klurigt att få ihop alla detaljer med både planering och genomförande. Därför finns våra köksexperter på plats för att hjälpa dig från början till slut. Kontakta oss, boka en gratis rådgivning via formuläret eller gör ett besök i vår butik i Huskvarna.

Hushållsprodukter för hemmet

Hos Electrolux Home i Huskvarna hittar du, förutom kök, även vitvaror och hushållsprodukter för hemmet. Gör ett besök i vår butik om du är i behov av en ny dammsugare, en kaffemaskin som brygger riktigt gott kaffe eller ett kylskåp som håller matvarorna fräscha längre. Välkommen in till oss!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...