Malmö

Letar du efter en köksbutik i Malmö? Hos Electrolux Home har vi allt inom kök och vitvaror för ditt hem. Dessutom finner du andra bra produkter till hemmet som dammsugare, hushållsmaskiner och smart förvaring. Vår köksserie JKE Nordic Kitchen Design har många anpassningsbara lösningar. Välkommen in till oss i Svågertorp för att titta på våra olika produkter och modeller!

Välj butik

Öppet idag: 10.00 - 19.00

Avvikande öppettider

 • Första Maj (1/5) 11-15
 • Valborgsmässoafton (30/4) 10-17
 • Måndag - Torsdag 10.00 - 19.00
 • Fredag 10.00 - 18.00
 • Lördag 10.00 - 17.00
 • Söndag 11.00 - 17.00

Avvikande öppettider

 • Första Maj (1/5) 11-15
 • Valborgsmässoafton (30/4) 10-17

Aktuellt just nu

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
 • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Galleri

Vitvaror, hushållsapparater och kök i Malmö

I vår Electrolux Home-butik på Nornegatan i Svågertorp, Malmö, har vi ett brett sortiment av hushållsmaskiner, dammsugare och vitvaror. Oavsett om du är på jakt efter en ny köksassistent, skaftdammsugare, tvättmaskin, mikrovågsugn eller ett kylskåp har vi något för dig. Vi erbjuder ett brett sortiment med produkter från varumärken som Electrolux, AEG och Smeg. Produkterna är utrustade med senaste tekniken och funktioner som ska hjälpa dig i köket. Oavsett om du vill laga en god soppa eller baka bröd med ett slutresultat som bagerier. Även våra dammsugare, luftrenare, och tvättmaskiner är utrustade med smarta finesser. Välkommen in att besöka Electrolux Homes butik i Malmö!

Reservera online och hämta i butik

Att köpa nya vitvaror och andra produkter för hemmet ska vara smidigt och enkelt. Hos oss kan du beställa varorna med hemleverans eller reservera din produkt i butik och hämta själv. Hitta dina produkter i lugn och ro i vår webbshop och välj mellan hemleverans eller att hämta ut produkten i vår Malmö-butik i Svågertorp.

Planera nya köket hos din köksbutik i Malmö

Dags att renovera köket? Besök din Electrolux Home köksbutik i Malmö för att få inspiration och råd från våra experter. Vi erbjuder kompletta lösningar för köket och hjälper dig gärna under hela resan - från planering till installation och besiktning. I vår köksserie JKE Nordic Kitchen Design finns flera stilar så att du kan hitta ett kök i din smak.

Gratis rådgivning i Malmö med våra köksexperter!

Boka en gratis köksplanering med våra köksinredare och kom ett steg närmare drömmen. I Electrolux Homes köksbutik i Malmö får du hjälp av våra specialister som agerar bollplank och ger råd kring ditt nya kök. Du väljer om du önskar få rådgivning i vår Malmö-butik eller via video!

Hur bokar jag en köksrådgivning hos Electrolux Home i Malmö?

 1. Fyll i formuläret på den här sidan.
 2. Skicka in din bokningsförfrågan med kontaktuppgifter.
 3. Våra experter från vår köksbutik i Malmö kontaktar dig så snart de mottagit ditt meddelande.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...