Helsingborg

Öppet idag: 10.00 - 18.00

042-37 97 30

Ekslingan 10

Helsingborg - Kök, vitvaror och hushållsprodukter hos Electrolux Home

Electrolux Home i Helsingborg är din köksbutik som levererar kompletta kök, förvaringslösningar och vitvaror. Hos oss hittar du även de flesta hushållsprodukter som dammsugare och hushållsmaskiner som du behöver till hemmet. Välkommen in till vår butik i Helsingborg!

Öppet idag: 10.00 - 18.00

Öppettider

  • Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 15.00

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Aktuellt just nu

Galleri

Köksbutik i Helsingborg med skräddarsydda lösningar

Att skapa sitt drömkök kan vara både tidskrävande och svårt om man inte riktigt vet hur man ska göra. Det är många detaljer som ska klaffa innan man är i mål. Electrolux Home i Helsingborg finns för dig när du behöver hjälp att skapa ett nytt kök. Kanske är du i början av processen där du försöker bestämma dig för en köksstil? Eller så vet du redan hur du vill ha det men inte lika säker på själva planeringen och utförandet. Våra experter på kök i Helsingborg hjälper dig gärna med allt från idéer och skissning till leverans och montering av kök. Välkommen att kontakta oss och boka in en kostnadsfri köksrådgivning i vår köksbutik i Helsingborg.

Vitvaror och hushållsprodukter till kök och hem

Behöver du nya vitvaror eller hushållsmaskiner till ditt kök? Besök Electrolux Home i Helsingborg! Vi hjälper dig uppdatera till nya moderna vitvaror som är energisnåla eller när du behöver införskaffa i nya köksmaskiner. Vi har produkterna som förvarar eller tillagar maten i köket eller produkterna som hjälper dig hålla hemmet dammfritt. Våra experter finns på plats i vår butik i Helsingborg för att hjälpa dig hitta rätt. Välkommen in till oss!