Helsingborg

Electrolux Home i Helsingborg är din köksbutik som levererar kompletta kök, förvaringslösningar och vitvaror. Hos oss hittar du även de flesta hushållsprodukter som dammsugare och hushållsmaskiner som du behöver till hemmet. Välkommen in till vår butik i Helsingborg!

Välj butik

Öppet idag: 10.00 - 18.00

  • Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 15.00
  • Söndag Stängt

Aktuellt just nu

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Vi som jobbar här

Camilla Sturm

Säljare

Malin Gustavsson

Säljare

Fredrik Eliasson

Säljare Kök

Christine Knutsson

Säljare Kök

Patrik Knutsson

Säljare Projekt

Martin Rasmusson

Säljare/Butikschef

Vi som jobbar här

Köksbutik i Helsingborg - Vilket kök ska jag välja? Vi guidar dig!

Det är förmodligen enklare att föreställa sig vilken känsla man vill ha när man kliver in i sitt kök, och desto svårare att få alla detaljer att klaffa i köket för att faktiskt skapa det där drömköket. Här kommer tre tips från köksbutiken i Helsingborg:

  1. Hur stor yta har du? Beroende på hur stor yta du har i köket så kommer köken uppfattas olika. På en liten yta kan du behöva smartare förvaringslösningar och på en stor yta vill du inte ha intrycket av ett komprimerat kök.
  2. Vilken stil har övriga rum i hemmet? Låt ditt nya kök gå i samma känsla som resten av ditt hem.
  3. Vilka funktioner ska ditt kök ha? Tänk igenom vilka funktioner du inte har idag men som du önskar, eller vilka funktioner du redan har som nästa kök bara måste ha. Därefter blir det enklare att planera utformandet av ditt kök.

Boka in en gratis köksrådgivning och få hjälp av en av våra experter i butik eller via video.

Vitvaror och hushållsprodukter till kök och hem

Behöver du nya vitvaror eller hushållsmaskiner till ditt kök? Besök Electrolux Home i Helsingborg! Vi hjälper dig uppdatera till nya moderna vitvaror som är energisnåla eller när du behöver införskaffa i nya köksmaskiner. Vi har produkterna som förvarar eller tillagar maten i köket eller produkterna som hjälper dig hålla hemmet dammfritt. Våra experter finns på plats i vår butik i Helsingborg för att hjälpa dig hitta rätt. Välkommen in till oss!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...