Karlstad

Funderar du på ett köpa nytt kök med vitvaror eller är du ute efter en ny dammsugare och andra hushållsprodukter? Hos Electrolux Home i Karlstad har vi det du behöver till hemmet. Låt våra experter hjälpa dig att hitta rätt. Välkommen in till butiken på Våxnäs!

Välj butik

Öppet idag: 10.00 - 18.00

Avvikande öppettider

  • Midsommarafton (21/6) Stängt
  • Midsommardagen (22/6) Stängt
  • Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 15.00
  • Söndag Stängt

Avvikande öppettider

  • Midsommarafton (21/6) Stängt
  • Midsommardagen (22/6) Stängt

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Vi som jobbar här

Magnus Olsson

Köksäljare

Michael Grenholm

Butikschef/Delägare

Hans Gunnarsson

Butikssäljare

Pär-Anders Mast Larsson

Projektchef/Delägare

Frida Käld

Kökssäljare/Inredare

Felix Kämpe

Butikssäljare

Vi som jobbar här

Galleri

Förvaringslösningar och kök i Karlstad

Vi erbjuder kompletta lösningar med vår egen kökserie JKE Nordic Kitchen Design. Våra kök finns i flera olika stilar och kan skräddarsys med våra experter för att du ska kunna skapa ditt alldeles egna kök. Våra inredare kan också hjälpa dig rita upp en personlig lösning i 3D för förvaring i hall, badrum och tvättstuga. Boka en gratis rådgivning via video eller i vår butik på Våxnäs i Karlstad!

Noga utvalt sortiment av dammsugare och vitvaror

Vi har även ett noga utvalt sortiment av hushållsprodukter. Oavsett om du är på jakt efter en ny tvättmaskin, diskmaskin, mikrovågsugn eller kanske ett kylskåp har vi något för dig. Gör din egen juice med en råsaftcentrifug, upptäck de oändliga möjligheterna med en hushållsassistent, låt robotdammsugaren sköta städningen eller unna dig en riktigt god kopp kaffe med våra kaffemaskiner. Välkommen in till oss i butiken på Blockgatan 15 i Karlstad och våra experter hjälper dig att hitta rätt produkt!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...