Västervik

Vi har även vårt köksmärke JKE Nordic Kitchen Design och vårt eget förvaringsmärke Sentens, samt ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsapparater. Välkommen in till oss i butiken!

Välj butik

Öppet idag: 10.00 - 14.00

  • Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 14.00
  • Söndag Stängt

Aktuellt just nu

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Vi som jobbar här

Martin Wik

Linda Ottosson Wig

Anna Rosén

Vi som jobbar här

På Allén 68 i Västervik hittar du vår Electrolux Home-butik som erbjuder ett brett sortiment av kök, vitvaror och dammsugare. Oavsett om du letar efter en diskmaskin, en tvättmaskin eller ett nytt komplett kök så har vi något för dig. Spana in vår egen köks- och förvaringsserie JKE Nordic Kitchen Design med många anpassningsbara och smarta lösningar. Självklart har vi även ett noga utvalt sortiment av hushållsmaskiner, upptäck de

oändliga möjligheterna med en egen hushållsassistent, mixa ihop en hälsosam smoothie i en blender eller unna dig en kopp rykande färskt kaffe gjord i en kaffemaskin av högsta kvalitet. Välkommen in till oss i Electrolux Home-butiken i Västervik för att prata med våra experter!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...