Norrtälje

Öppet idag: 09.30 - 18.00

0176-156 00

Billborgsgatan 14

Electrolux Home-butiken i Norrtälje har allt inom vitvaror, kök, dammsugare och hushållsmaskiner

Vi har även vårt eget kök- och förvaringsmärke JKE Nordic Kitchen Design, samt ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsapparater. Välkommen in till oss i butiken!

Öppet idag: 09.30 - 18.00

Öppettider

  • Måndag - Fredag 09.30 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 13.00
  • Söndag Stängt

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Aktuellt just nu

På Electrolux Home hittar du ett brett sortiment av vitvaror. Oavsett om du är på jakt efter en ny tvättmaskin, diskmaskin, mikrovågsugn eller kanske ett nytt komplett kök har vi något för dig! Vi har även vår egen köks- och smarta förvaringsserie JKE Nordic Kitchen Design, samt ett noga utvalt sortiment av hushållsmaskiner. Gör din egen juice med en

råsaftcentrifug, upptäck de oändliga möjligheterna med en hushållsassistent, mixa ihop en hälsosam smoothie i en blender eller unna dig en kopp riktigt gott kaffe gjord i en kaffemaskin av högsta kvalitet! Välkommen in till oss i Electrolux Home-butiken på Billborgsgatan 14 i Norrtälje för att prata med våra experter.