elektro-helios-miljobild-800x440.jpg

Elektro Helios – Folkkära vitvaror

Elektro Helios är mest kända för sina funktionella och pålitliga vitvaror, visste du till exempel att Elektro Helios-spisar har funnits i 80% av de svenska hemmen? Det anser vi vara ett talande betyg för kvaliteten och det faktum att deras vitvaror är otroligt folkkära. 

Enkelt och funktionellt – Elektro Helios motto

Elektro Helios har under sina verksamma år hunnit prova på konsten att rosta kaffe, vaska guld samt erbjuda rengöring av industrimaskiner. Trots de många områdena de varit aktiva inom har grunderna alltid varit de samman: Att bygga enkla, funktionella vitvaror och lösningar som fungerar bra i hemmet.

Spisen har sedan länge, och är fortfarande, en av deras mest populära produkter. Men Elektro Helios erbjuder även andra vitvaror som kylar, frysar, diskmaskiner och tvättmaskiner för att nämna några. Att snabbt kunna frysa ned köttbullarna, lasagnen eller kycklinggrytan efter att rätterna blivit tillagade i ugnen är ett exempel på Elektro Helios grundstenar. Allt ska vara enkelt. Det är så de har arbetat från början, och det är så de kommer fortsätta att arbeta och därför ha en självklar position i de svenska hemmen.

  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Produkter

Totalt 0 produkter från Elektro-Helios

Kategori