Staub - Slitstarka och tidlösa franska gjutjärnsgrytor

Våra klassiska franska gjutjärnsgrytor från Staub är ett riktigt hantverk i toppklass. Med Staubs gryta i gjutjärn skapar du smakrika maträtter. Oavsett om du gillar att tillaga lyxiga långkok, soppor, bakning av bröd eller höstiga grytor. Staubs gedigna gjutjärnsgryta är en livslång partner i köket som hjälper dig lyckas med matlagningen.

Staub gjutjärnsgryta - älskad av stjärnkockarna

Staubs produkter är älskade av kockar över hela världen, däribland den franska och Michelin prydda stjärnkocken Paul Bocuse. Brinner du för det franska köket eller bara älskar att laga mat? Då kommer du, precis som stjärnkockarna, också att älska Staubs gjutjärnsgrytor.

Staub har sin produktion i hjärtat av Frankrike, Alsace, där de tillverkar grytor och pannor på traditionellt vis. Processen övervakas noggrant och varje enskild produkt inspekteras visuellt och tekniskt ungefär 100 gånger för att Staub ska kunna säkerställa att du erbjuds en gryta av allra högsta kvalitet.

Att laga mat med Staubs produkter har flera fördelar. Med dubbla lager emalj på utsidan och mattsvart stekemalj på insidan får du en slitstark gjutjärnsgryta som står pall många år i köket. Dessutom rostar inte grytorna vilket bidrar till den långa livslängden.

Gjutjärnsgrytorna passar inte bara på spisen eller i ugnen. Den eleganta grytan kan även nyttjas vid servering. Ställ fram den dekorativa grytan på bordet och servera dina gäster en smakfull måltid!

Klassiska gjutjärnsgrytor hos Electrolux Home

I Electrolux Homes sortiment finner du självklart de allra bästa gjutjärnsgrytorna från det franska varumärket. Besök din närmaste butik och utöka köket med en lättskött gjutjärnsgryta från Staub.

  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Produkter

Totalt 6 produkter från Staub

Kategori

1003195

Gryta/Cocotte rund 24 cm, 3,8l Staub svart
2 999:-

1003199

Gryta/Cocotte rund 24 cm, 3,8l Staub grå
2 999:-

1003768

Gryta/Cocotte rund 24 cm, 4,8l Staub vit tryffel
2 999:-

1009556

Ugnsformar set rektangulära 2 st Staub grå
699:-

1009915

Ugnsformar set rektangulära 2 st Staub vit
699:-

1009555

Ugnsformar set rektangulära 2 st Staub vit
699:-

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...