Zwilling J.A. Henckels - knivar och köksredskap i världsklass

Som en av världens största tillverkare av köksknivar håller Zwilling J.A. Henckels produkter världsklass. I vårt sortiment finner du varumärkets knivar, skärbrädor och andra köksredskap som kan komma att bli trogna partners i ditt kök!

Som ett av världens äldsta varumärken har Zwilling J.A. Henckels lång erfarenhet av tillverkning av högkvalitativa stålprodukter. För den som är intresserad av matlagning och vill ha riktigt bra köksredskap att arbeta med i köket är det helt klart värt att investera i produkter från Zwilling J.A. Henckels.

Hos Electrolux Home finner du dessutom exklusivt utvalda knivar från varumärket som inte finns hos andra återförsäljare.

Produkter från Zwilling J.A. Henckels – en klassiker i köket!

Med över 280 års erfarenhet har Zwilling J.A. Henckels produkter blivit en riktig klassiker i köket. Det som utmärker produkterna är dess höga kvalitet på stål. Knivbladen på knivarna är tillverkade i ett enda stycke av Zwillings egna specialhärdade stål och resultatet ger välbalanserade knivar med utmärkt skärpa som håller länge. Prova köksknivarna och köksredskapen du också! Zwilling J.A. Henckels ger sina kunder livstidsgaranti på material och produktionsfel.

Köp köksredskapen hos Electrolux Home

Är du nyfiken på Zwillings produkter och vill utöka köket med riktigt bra köksredskap? Besök din närmsta Electrolux Home butik och köp Zwilling J.A. Henckels unika produkter med exceptionell skärpa.

  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Produkter

Totalt 0 produkter från Zwilling®

Kategori

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...