myPro-elx-prof-800x440.png

myPRO by Electrolux Professionals - tvättutrustning för mindre verksamheter

myPRO är en serie tvättutrustning som riktar sig till mindre verksamheter. Serien består av tvättmaskiner, torktumlare och strykmanglar. Dessa är snabbare och mer kraftfulla än vanliga konsumentprodukter men inte fullt lika dyra som riktiga professionella maskiner. Ett perfekt val för den mindre verksamheten. 

Hög kvalitet med lång livslängd

myPRO tvättmaskiner och torktumlare har hög kvalité och upp till tre gånger så lång livslängd jämfört med konsumentprodukter. Maskinerna är utrustade med flera professionella tvättprogram för bästa möjliga resultat. myPRO är ett hållbart och prisvärt val för mindre verksamheter.

Spar både vatten, energi och pengar

Med myPRO maskiner spar du både vatten, energi och pengar. Tvättmaskinerna är utrustade med en SpeedCare-trumma för bästa möjliga avvattning och korta tvättider. myPRO torktumlare har Automatic Moisture Control för kortare torktider. myPRO by Electrolux Professionals för en mer effektiv tvätt och torkning. 

En del av Electrolux Professionals

Electrolux Professionals riktar sig till att göra arbetslivet enklare och mer hållbart i storkök, dryck och tvätt. Med ett stort fokus på hållbarhet utformar Electrolux Professionals fullständiga lösningar åt företagare med hög produktivitet till låga kostnader och med långa livslängder. 

  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter