Våra kök – Nordic Kitchen Design

Kök i snickerikvalitet, skräddarsydda för en avslappnad nordisk stil.

 

Kök från det moderna och raka till det mer varma och charmiga. JKE har kök för alla, oavsett önskemål, behov och förutsättningar. Vi tar hand om dig hela vägen och ser till att du får dina drömmars kök, ett kök att leva i. Ta del av hela vårt kökssortiment i stilren nordisk design och låt dig inspireras!

4 enkla steg till ditt drömkök

1.

Vi börjar med en kostnadsfri rådgivning och köksplanering med våra köksinredare. Antingen i butik eller online.

2.

Därefter bygger vi upp ditt nya kök i 3D med Touch Reality för att ge en så bra visualisering som möjligt av det nya köket.

3.

Vi går sedan igenom alla materialval och eventuella val av vitvaror.

4.

Vi offererar din nya kökslösning, med eller utan installation och vitvaror. När du bestämt dig lägger vi sedan beställningen.
Upptäck

Det lilla köket med de stora möjligheterna - Sanna skapade ett tidlöst & levande kök för barnen & deras vänner

Läs mer
Läs mer

Att bygga kök med oss

Vanliga frågor och svar

Vad kostar ett nytt kök?

Det är svårt att svara på och beror helt och hållet på olika faktorer. En fingervisning brukar vara 100.000 - 150.000 kr för ett normalstort med en standardlucka, om du planerar att göra det själv. Om du tar extern hjälp kan du räkna med 200.000 - 300.000 kr. Val av tillbehör och vilken typ av kök samt storlek är även andra faktorer som du bör ha i beaktande när du budgeterar vad ett nytt kök kostar.

Hur lång är leveranstiden på ett kök?

Våra experter i butikerna kan berätta för dig hur lång leveranstiden är för just ditt kök. Men räkna med ca 4-8 veckor leveranstid beroende på lucka. Besök gärna din lokala Electrolux Home-butik eller boka tid online med våra köksinredare för kostnadsfri rådgivning!

Hur går jag tillväga när jag ska köpa ett kök?

Börja med att boka tid med en av våra köksinredare online eller besök oss i din lokala Electrolux Home-butik. Efter första mötet gör våra köksinredare en skiss i 3D enligt dina önskemål. Vi träffas sedan igen och ser över ritningen för att tillsammans komma fram till ett köksförslag som motsvarar ditt drömkök.

Vad kostar ett hembesök?

Våra erfarna köksinredare kan göra ett kostnadsfritt hembesök hos dig som bor inom 5 mils radie från en Electrolux Home-butik. Väl på plats hjälper de dig mäta upp ditt nuvarande kök och diskutera köksplaneringen av det nya.

Vad behöver jag ha med mig inför mitt bokade besök?

Inför vårt första möte tillsammans är det bra om du kan presentera din smak, vision samt dina förutsättningar för våra köksinredare så att de får en känsla för vilken typ av kök du är ute efter. Skriv gärna ut vår checklista för nya kök som vi tagit fram just för detta syfte! Ett utmärkt hjälpmedel att ta med till ditt bokade besök.

Kan Electrolux Home installera/montera köket åt mig?

Vi hjälper dig gärna med demonteringen av ditt gamla kök och monteringen av det nya. Det är helt upp till dig hur mycket hjälp du vill ha – våra hantverkare kan ta hela eller delar av projektansvaret. Här kan du läsa mer om installation och montering.

Vad har ni för garanti?

Hos oss får du 25 års funktionsgaranti på alla JKE-kök. Du får dessutom 5 års garanti på alla vitvaror från Electrolux och AEG.

Använder ni hållbara materialval?

Våra JKE-kök är tillverkade av certifierat trä som kommer från välmående skogar, hållbara material, vattenbaserad färg och lack liksom plast och metall utan miljöfarliga och ohälsosamma ämnen. Dessutom med en tillverkning som drivs till 100% av vind-, vatten- och solenergi. Allt för att ge dig ett kök med minsta möjliga klimatavtryck.

Vi tar köksplaneringen till nästa nivå

Med den nya tekniken “Touch Reality” är det möjligt att visualisera kundens drömkök i 3D-format med alla dom rätta detaljerna - från rätt luckor till beslag och ljussättning.

Läs mer
Läs mer
Upptäck

Parallellköket som fick nytt liv med moderna köksstilar.

Läs mer
Läs mer

Nordiska kök för alla smaker & behov

Oavsett vem du är, vilken smak du har, önskemål, behov och förutsättningar kan vi hjälpa dig att hitta rätt kök. Vårt köksmärke JKE innebär kök för alla. Här erbjuder vi ett stort utbud av stilrena, nordiska kök att leva i, alltid av hög kvalitet, i framkant vad gäller materialval och med en hållbar formgivning som passar den nordiska livsstilen. Kompletta kök tillverkade i Danmark. Välkommen att besöka oss i någon av våra butiker.

Köksgaranti för din trygghet

Hållbarhet är viktigt för oss. Våra kök från JKE innebär kök som klarar tuffa tag under lång tid. Det innebär att ditt kök från JKE levereras med hela 25 års funktionsgaranti på de mest utsatta delarna, såsom gångjärn, luckor och skåp. Dessutom ger vi dig 5 års garanti på alla vitvaror från Electrolux och AEG.

Ta hjälp av våra köksinredare

Går du i kökstankar? Då finns alltid våra köksinredare till din hjälp. De hjälper dig hela vägen från de första trevande frågorna till uppritning, design, planering och montering. Vi har en unik kompetens kring vitvaror, småelsprodukter och köksredskap. Vi guidar dig hela vägen till ditt framtida drömkök.

Vad kostar ett nytt kök?

Det är svårt att svara på och beror helt och hållet på olika faktorer. En fingervisning brukar vara 100.000 - 150.000 kr för ett normalstort med en standardlucka, om du planerar att göra det själv. Om du tar extern hjälp kan du räkna med 200.000 - 300.000 kr. Val av tillbehör och vilken typ av kök samt storlek är även andra faktorer som du bör ha i beaktande när du budgeterar vad ett nytt kök kostar.

Hållbarhet & omtanke

Vi på Electrolux Home värnar om hållbarhet, för både människor och miljö. Våra kök är tillverkade med en hållbar formgivning i fokus. Med certifierat trä från välmående skogar och i hållbart material. Allt material är utan miljöfarliga och ohälsosamma ämnen som tillverkas av 100% förnybar energi. Allt för att ge våra kunder kök med minsta möjliga klimatavtryck. Flera av våra köksluckor är dessutom miljömärkta med Svanen.

Bygga själv eller ta vår hjälp - valet är ditt

Du kan välja att själv bygga ihop ditt nya kök och då få de färdigmonterade stommarna levererat hem till dig. Vill du istället att vi tar helhetsgreppet kring installationen av ditt nya kök hjälper våra köksinstallatörer till. De kan alltid lämna offerter på delar eller hela köksprojekt.

Forma ditt kök efter dina behov

Inspireras till drömkök med personliga val av färg, form och material från våra designsäkra köksinredare. Bygg upp och forma ditt kök utefter dina specifika önskemål och behov. Vi har smarta förvaringslösningar och stilrena inredningsdetaljer som passar din stil. Allt för att du ska kunna skapa ditt drömkök.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...