köksplanering_1500x1050px.jpg

Så fungerar vår köksplanering

Vi på Electrolux Home erbjuder dig en köksplanering, helt kostnadsfritt. Här berättar vi mer om vad som ingår i konceptet och vilka fördelar det finns med att ta hjälp av ett proffs från oss.

Så här går en köksplanering hos oss till

Vid vårt första möte pratar vi igenom dina visioner för rummet. Vi lyssnar på dina behov och drömmar för att sedan pussla ihop det med ditt köks förutsättningar. Vi går igenom vårt kökssortiment, de olika köksstilar som finns, vitvaror, bänkskivor och andra materialval och reder här ut vilken känsla du vill ha i ditt kök samt vilka funktioner som är viktiga.

Vid det första mötet avsätter vi ofta ett par timmar för att vi köksinredare ska få en så bra och omfattande bild som möjligt. Efter mötet börjar vi skissa på ett förslag och vid nästa möte presenterar vi våra idéer för dig och går tillsammans igenom eventuella ändringar för att komma fram till den perfekta kökslösningen för dig. Nästa steg är att vi offererar denna kökslösning. När du godkänt offerten gör vi en beställning av köksinredning, vitvaror och eventuell montering. Förhoppningen är självklart att vi ska komma fram till en kökslösning där du känner dig nöjd och att valet är självklart, men här finns inget köptvång.

Vad skiljer en köksinredare från en arkitekt?

Våra köksinredare på Electrolux Home är specialister på köksplanering och arbetar bara med köket som rum. Våra köksinredare har gått flera utbildningar inom köksplanering, färg och form. För oss är det viktigt att vara påläst och alltid kunna vägleda dig till att göra bra val – både för dina personliga behov och ur en miljöaspekt.

Den absoluta fördelen med att ta hjälp av en köksinredare
Vi agerar som en slags projektledare, ett bollplank, och vägleder dig i alla val och ställer de rätta frågorna. Här sparar du mycket tid och minimerar risken för felaktiga beslut.

Ta hjälp med köksmonteringen

Vi på Electrolux Home har snickare knutna till oss som är speciellt inriktade på just kök och som kan ta hela projektansvaret för ditt kök – från montering, el och belysning till rörmokeri, golvläggning och målning. Du får självklart en offert på hela detta arbete innan det utförs - och full garanti för det utförda arbetet.

Skulle du däremot vilja bygga ditt kök själv eller anlita en egen snickare kommer vi att vägleda dig eller den snickare du väljer att anlita genom processen tills monteringen är klar. Vi sammanställer en kökspärm med all dokumentation som du kan tänkas behöva, från orderbekräftelse och beställningsunderlag till skötselråd för köket och dina vitvaror. Här finns även ett särskilt avsnitt för hantverkare där vi sätter in snickarritningar och monteringsanvisningar liksom kontaktinformation om du behöver nå köksinredaren under monteringstiden. Pärmen är värdefull eftersom vi lämnar 25 års funktionsgaranti på våra kök och 5 års garanti på alla vitvaror från Electrolux och AEG. Dagen du säljer din bostad är detta en bra värdehöjare.

Kvalitetmätning av ditt nya kök

När ditt nya kök står klart gör våra köksinredare en besiktning. Vi går noga igenom så att allt ser ut som det ska, att luckor och lådor är hela och fungerar. Efter cirka ett år gör vi vår årskontroll. Här kontaktar vi dig och stämmer av så att köket fungerar som det ska.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...