kokserbjudande-k4-800x440.png

Aktuella kökserbjudanden

Köp ditt drömkök & få 20% rabatt på våra bästa vitvaror*

Just nu får du 20% rabatt på våra bästa vitvaror från Electrolux och AEG när du köper ditt nya kök hos oss.* En möjlighet att skräddarsy ditt unika kök med de vitvaror just du vill ha och behöver för att köket ska fungera i vardagen och som gör det möjligt att skapa härliga maträtter och uppleva fantastiska smakupplevelser. Det här är ett erbjudande utöver det vanliga!

Extra sommarkampanj: Just nu får du 35% rabatt på våra vackra kök Nordic Frame & Nordic Classic i den trendfärg just du vill ha.**

kampanj-frame-classic-v3-1000px.png

*Erbjudandet gäller vid köp av kök och kökssnickerier för minst 80.000 kr (exklusive vitvaror och tjänster) under perioden 6 juni – 17 juli 2023 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

**Kampanjen pågår så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra kökserbjudanden.

Våra kök

När du köper kök från oss på Electrolux Home får du ett kök präglat av stilren, nordisk design som lyfter ditt hem. Vårt kökskoncept JKE Design står för hög kvalitet och i framkant vad gäller materialval. Ett brett kökssortiment för alla smaker och behov. Här har du obegränsade möjligheter att skräddarsy ditt unika kök utifrån olika stilar, material, färger och vitvaror. Tillsammans utformar vi ett kök som speglar din personliga smak och det just du behöver för att köket ska fungera i vardagen och bli din plats att leva i.

Hållbarhet & omtanke 

Våra kök är tillverkade med en hållbar formgivning i fokus. Det innebär certifierat trä som kommer från välmående skogar, hållbara material, vattenbaserad färg och lack liksom plast och metall utan miljöfarliga och ohälsosamma ämnen. Dessutom med en tillverkning som drivs till 100% av vind-, vatten- och solenergi. Allt för att ge dig ett kök med minsta möjliga klimatavtryck. Ett urval av våra JKE-kök har dessutom luckor miljömärkta med Svanen.

Hjälp hela vägen

Vi finns med dig i varje steg på vägen mot ditt färdiga kök - om du vill. Att köpa ett kök är en stor investering och ett lika stort projekt, det är många val du ställs inför. Vi har därför skapat vår köpguide "Hjälp hela vägen" - en guide som gör ditt köksköp så enkelt och tryggt som möjligt.

Ta hjälp av våra köksinredare
Boka din kostnadsfria köksplanering Gratis köksplanering 

Skapa ditt drömkök tillsammans med oss! Vi på Electrolux Home erbjuder dig en kostnadsfri rådgivning och köksplanering tillsammans med våra egna, inspirerande köksinredare. I mötet med våra köksinredare berättar du om dina visioner och vilka funktioner som är viktiga för dig och din familj. Tillsammans går vi igenom olika köksstilar, funktioner, material, vitvaror,
bänkskivor, luckor, golv, belysning, med mera. Vi lyssnar till vad du har för smak, visioner och förutsättningar för att få den rätta känslan, som vi sedan pusslar ihop med rummets
förutsättningar. Allt för att vi ska hitta det bästa tänkbara köket för just dig.

Våra köksinredare hjälper dig hela vägen från de första trevande frågorna till uppritning, skisser, design, offerter, planering, leverans och montering. Skicka en bokningsförfrågan och påbörja din köksresa redan idag. Du är naturligtvis alltid välkommen att besöka någon av våra Electrolux Home-butiker.

Kökslånet 

Att köpa kök är en stor investering. Vi kan hjälpa dig med en förmånlig finansiering av ditt nya drömkök i samarbete med kreditgivare Ecster AB. Du kan låna från 25.000 kr upp till 350.000 kr, med en betalningstid på upp till 120 månader. Läs mer om vår tjänst "Kökslånet".

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...