Förvaringssystem

Sentens Förvaring har ett oändligt antal lösningar för dig och din familjs personliga behov av ordning och reda – i hallen, sovrummet eller tvättstugan. Alla förvaringslösningar, skjutdörrar och inredningar, finns i valfria och anpassningsbara material i många upptänkliga variationer. Vi hjälper dig planera och designa. Från det lilla udda utrymmet till en maffig walk-in-closet!

Förvaringsinspiration

Walk in closet med praktisk garderobsinredning, skjutdörrar & lättöverskådlig klädförvaring

Walk in closet - ett personligt rum med plats för allt. Med praktiska förvaringslösningar från golv till tak som ger stor översikt över kläder, skor och accessoarer och elegant garderobsinredning är detta mångas dröm. På Electrolux Home har vi många inredningstips för att du ska få till din walk in closet - oavsett om du bor stort eller har begränsat med utrymme. Upptäck våra förvaringslösningar med allt från garderober med skjutdörrar, smart klädförvaring och funktioner som skohylla, gallerlåda och bälteshållare.

Sentens tvättstuga – Snygg inredning och förvaring!

Börjar det bli dags att renovera din tvättstuga? Passa då på att ge någon av våra butiker ett besök. Vår serie Sentens har massor med snygga förvaringslösningar för tvättstugor. Våra experter har koll på allt när det kommer till tvättstugeinredning och förvaring. Vi hjälper självklart till med att planera och designa dina lösningar med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk, tvättskåp och annat du behöver, oavsett om det gäller den lilla tvättskrubben eller det stora grovköket.

Praktisk hallförvaring från Sentens

Ta hjälp av oss för att få ordning och reda i hallen. Med smarta garderobslösningar från vårt egna märke Sentens förvarar du allt från vantar, mössor och skor till bandyklubbor och paraplyer. En garderob med skjutdörrar är stilren och smälter in i den övriga inredningen på dina hallmöbler. Med en skohylla i garderoben förvarar du dina skor på ett smidigt och lättöverskådeligt sätt. Ett flertal lådor och hyllor gör att du får plats med allt du kan tänkas vilja förvara i hallen.

Tvättbänk och förvaringslösningar – inga små saker

När det är dags för nya förvaringslösningar kan det vara bökigt att dels frakta men även att hitta tid till att montera dina nya inköp. Men bara lugn, vi på Electrolux Home ser till att du alltid får hjälp hela vägen. Från inspirerande inredningstips i butiken till leverans, installation, montering och finansiering. Besök någon av våra butiker idag och kom igång med din planering.

Stilfull förvaring med garderober med skjutdörrar

Behöver du inspiration vad gäller förvaring och garderobslösningar? Vi har praktiska och stilfulla garderober med skjutdörrar som blir en integrerad del av rummets övriga inredning. Spegel, hyllor, korgar, lådor, slipshållare - vi har alla inredningstips och lösningar för att du ska få dina behov tillfredsställda.

Förvaring och garderober för sovrum från Sentens

Upptäck allt vi har att erbjuda inom förvaring till sovrum och barnrum från vårt egna märke Sentens.  Vi har praktiska och stilfulla  garderober med skjutdörrar, hyllor, lådor, luckor och mycket mer. Låt oss hjälpa dig med praktiska garderobslösningar i den stil på inredning som du önskar.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...