sentens-ek-ram-walk-in-closet.png

Välj garderob efter dina behov

Olika garderober för olika behov – alla behöver vi förvaring, men att veta vilken garderob man ska välja är inte det lättaste. På Electrolux Home får du hjälp att anpassa din garderob till ditt hem, din stil, utrymmet där garderoben ska stå och just dina behov gällande förvaring.

GARDEROB – FÖRVARING FRÅN GOLV TILL TAK
En skjutdörrsgarderob stjäl inget utrymme från rummet och du kan välja fritt bland en rad smarta inredningslösningar och tillbehör för att skapa din egen garderob. Utnyttja dina kvadratmeter optimalt med en skjutdörrsgarderob, den uppenbara fördelen är det extra utrymmet du får till förvaring. Samtidigt undviker du damm ovanpå garderoben och får ett visuellt lugn i rummet.

Se våra garderober

WALK IN CLOSET - SE MÖJLIGHETERNA I DITT RUM
Många drömmer om en walk-in closet men låter det stanna vid en dröm eftersom de låter sig begränsas av storleken på sitt rum. Tänk kreativt – en walk-in closet kräver nödvändigtvis inte ett extra stort rum. Med en walk-in closet gör du din garderob till ditt personliga rum med plats för allt och du får en lättöverskådlig klädförvaring. På Electrolux Home kan du få många inredningstips för hur du ska få till din walk-in closet med allt från garderober med skjutdörrar, smart klädförvaring och funktioner som utdragbara skohyllor, utfällbar spegel och byxhållare.

Se våra walk in closet-garderober

Garderob

HALLGARDEROB - PERSONLIGA FÖRVARINGSLÖSNINGAR BAKOM SKJUTDÖRRARNA
Med skjutdörrar får du plats med hyllor för väskor, lådor för vantar och mössor, skolådor för hela familjen och smala höga skåp. Du får ordning och reda i hallen med en rymlig garderob och praktisk förvaring. En garderob med skjutdörrar är stilren och smälter snyggt in med den övriga inredningen på dina hallmöbler. Med ett flertal lådor och hyllor får du enkelt plats med allt du kan tänkas vilja förvara i hallen.

Se våra hallgarderober

SOVRUMSGARDEROB – PRAKTISK GARDEROB EFTER DIN INREDNINGSSTIL
Skapa en garderob som en integrerad del av rummet - designa din garderobslösning så att den blir optimal för just dina behov och ditt rum. Med ett måttanpassat skjutdörrsystem får du plats med all sovrumsförvaring bakom en enda attraktiv vägg. Du får smart klädförvaring och gott om utrymme.

Se våra sovrumsgarderober

Vi ritar din drömgarderob utan extra kostnad. Besök din närmaste butik och ta hjälp av våra experter.

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...