Mönsterås

Vi förverkligar dina köksdrömmar med en kökslösning från JKE Nordic Kitchen Design, samt ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsapparater. Välkommen in till oss i butiken!

Välj butik

Öppet idag: 10.00 - 18.00

  • Måndag - Torsdag 10.00 - 18.00
  • Fredag 10.00-18.00
  • Lördag 10.00 - 14.00
  • Söndag Stängt

Aktuellt just nu

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

På Electrolux Home-butiken på Häradshövdingegatan 5 i Mönsterås hittar du ett brett sortiment av kök, hushållsmaskiner och vitvaror. Oavsett om du är på jakt efter en ny tvättmaskin, diskmaskin, mikrovågsugn eller kanske ett nytt komplett kök har vi något för dig. Spana in vår egen köksserie JKE Nordic Kitchen Design med lösningar som passar alla smaker. Vi har också ett noga utvalt sortiment av hushållsmaskiner. Gör din egen

juice med en råsaftcentrifug, upptäck de oändliga möjligheterna med en hushållsassistent, mixa ihop en hälsosam smoothie i en blender eller unna dig en kopp riktigt gott kaffe gjord i en kaffemaskin. Välkommen in till oss i Electrolux Home-butiken i Mönsterås, prata gärna med våra experter som hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...