Under diskbänken

Sopsorteringen blir enklare och lite roligare om man har tänkt till lite extra redan från början. Här ser du några av våra lösningar på praktisk sopsortering bakom stängda dörrar eller lådor.

Källsortering för Tandembox 800

Diskbänkskåp, 80 cm, med utdragbar källsortering finns i varianter för bredderna 60 och 80 cm. Kan kompletteras med ventilerat kärl för matavfall.

Källsortering Cube Smart

För skåp med fronthöjd 348, 316 och 252 mm i bredd 400 mm. För Tandembox.

Källsortering Cube Smart

Utdragbar källsortering för skåp med fronthöjd 348, 316 och 252 mm i bredderna 400, 600 och 800 mm.

Utdragbar diskmedelshylla

Lättåtkomlig hylla för sakerna du behöver ofta.

Avfallshink

13 liter. Automatisk lucköppning.

Ventilerat kärl för matavfall

Ventilerat kärl för matavfall. 1 st 13-liters kärl i plast med plasthandtag. Kan användas som ersättning till ett standardkärl i källsortering för både premiumlådan och Tandembox.

Källsortering 2 st

10 liter. Sidmonterade utdragbara hinkar med lock.

Källsortering

Utdragbar bottenmonterad med 2 st 15 liters hinkar.

Källsortering

Utdragbar bottenmonterad med 3 st 10 liters hinkar.

Avfallshink 1 st

10 liter. Sidmonterad hink med lock.

Källsortering för Premiumlådan

För skåp med fronthöjd 316 och 348 mm. Finns för skåpsbredderna 40, 60 och 80 cm.

Källsortering för Premiumlådan

Utdragbar källsortering för diskbänkskåp i bredderna 60 och 80 cm. Går att komplettera med MatHilda, ett ventilerat kärl för källsortering av matavfall.

System för sopsortering

Vi vill alla sopsortera men ibland blir det en krånglig process i våra hektiska liv. Därför är det viktigt att ha en genomtänkt plan och att system för sopsorteringen som är hållbar. Utöver en organiserad uppställning av avfallshinkar så kanske du vill att den där behållaren för matavfall som drar till sig flugor har ett lock som öppnas automatiskt när du öppnar skåpet för att sen återslutas så fort du stänger igen skåpet. Även om du till och med vill ha en avfallskvarn så har vi lösningarna för dig. Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med hur du ska tänka kring just dina förutsättningar. 

Varför källsortera?

När man källsorterar så handlar det framförallt om att man vill ta hand om miljön, så långt är vi med. Men om vi gör en liten djupdykning så medför källsortering att man tar det som faktiskt går att återvinna där papper, förpackningar och mat är exempel och återvinner detta. På så sätt innebär det mer material som kommer till nytta igen istället för att behöva förstöras. Det gör också att energiåtgången som krävs för att samla ihop och hantera alla onödiga material minskas avsevärt. Man sparar också energi när något produceras från återvunnet material istället för råmaterial. Nu vet vi redan att du är en medveten person som läser detta men om du känner att du som ensam person inte kan göra någon skillnad så slänger gemene svensk person cirka 500 kg sopor om året. Tack för att du intresserar dig för sopsortering.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...