Smart el

Glöm inte bort att planera in eluttagen i köket redan från början, så slipper du att frustrerat leta efter ledig kraft. Våra diskreta ellösningar gömmer du elegant i inredningen och "tar fram" när du behöver.

Twist

Rostfritt eluttag för infällnad i bänkskiva. Bygger endast 40 mm i höjdled. Finns med två jordade uttag alternativt ett jordat uttag + två USB-uttag.

Pop-Up power.

En snygg och praktisk pelare som enkelt monteras i bords- och bänkskivor. Utrustad med två jordade el-uttag och två USV-uttag. Lätt att dölja tack vare pelarens små dimensioner (60 mm). Pop-Up design, tryck ner pelaren och den "poppar upp".

Backflip.

Alltid tillgänglig, men aldrig i vägen. I stängt läge syns Evoline Backflip bara som en tunn platta på bänkskivan. med en enkel fingertryckning vänder Backflip 180 grader. Evoline Backflip har två el-uttag uttag och en USB-laddare för mobiltelefon och surfplatta. Uttagen sitter säkert ovanför arbetsbänken och ger större skydd mot vätskespill.

Elevator.

Elevator passar perfekt i alla arbets- och köksmiljöer. Synliga delar är i borstat rostfritt stål. Med ett lätt tryck på toppen av den stängda enheten öppnas den av en fjädermekanism. Elevator finns i två varianter - med endast eluttag eller med eluttag och USB. Som tillbehör finns en täckkåpa för montage i eller under ett köksskåp inkl 2 meter anslutningskabel. Elevator cover box döljer installationen av Elevator i t ex skåp. Utförande: Röstfri look.

Dolda eluttag

Ärligt talat, hur hur kul är det inte med lite dolda inredningsdetaljer? Våra inbyggda eluttag är inte bara en kul detalj, det är otroligt praktiskt också.

USB för ett modernt hem

Välj vårt eluttag med USB-portar för att enkelt kunna ladda mobiltelefoner, läsplattor och annan portal elektronik. Perfekt för dagens digitala samhälle.

Tips från vår köksmontör

Om du märker ut eluttagen redan på köksritningen så riskerar du inte att missa distanser och att förbereda hål i bänkskivor och annat så får du bästa möjliga resultat.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...