Skafferi

Med ett skafferi i köket kan du behändigt förvara dina ingredienser. Välj ett skafferiskåp som gör det enkelt att organisera dina torrvaror och övriga skafferivaror. Med Sentens hittar du lösningar för små som stora kök, med bänk- och högskåp samt hörnskafferier. Sortera på hyllor och i lådor så som du bäst vill ha det. Du får direkt en god överblick och matlagningen blir genast mer rofylld.

Hörnskafferi

Hörnskafferi. Vinhyllor och vanliga hyllor ger dig gott om förvaringsytor. Eftersom du verkligen kliver in i skafferiet får du en bra överblick.

Skafferiskåp

Skafferiskåp med exklusivt utdragbart inrede i silverfinish. Öppna luckan och inredet följer med ut.

Högskåp med dörrförvaring i ek

Högskåp med dörrförvaring i ek, möjliggör smart förvaring på insidan av luckan.

Invändig utdragbar låda

Invändig utdragbar låda för bänkskåp och högskåp. Tandembox.

Välj skafferi med inredning som passar dig

Med ett skafferi kan du äntligen skapa ordning och reda i köket. Förenkla i vardagen och förvara torrvaror och övriga skafferivaror som det passar dig bäst. Det kan därför vara en god idé att lägga en extra tanke på inredningen i skafferiskåpet som lådor och hyllplan. Kanske vill du ha ett inrede som är utdragbart i ditt skafferi? Då kommer du enkelt åt de skafferivaror som gömmer sig längst in i skåpet. Och adderar du belysning får du genast en bättre översikt och hittar lättare det du vill ha.

 

Dekorativt hörnskafferi som väcker matlust

Drömmer du om ett rymligt hörnskafferi? Med Sentens kan du bygga ett praktiskt och dekorativt walk in-skafferi i hörna som förenklar bakning och matlagning. Du får en bra överblick och kan samtidigt forma ett utrymme som väcker lust och inspiration i köket. På hyllplanen kan du placera mjöl, gryner och nötter i större glasburkar. På andra plan konserver, kryddor och oljor. Längst ned förvarar du potatis och rotfrukter, frukt och grönsaker i praktiska backar. Och dryck till kvällens middag väljer du omsorgsfullt ut från vinhyllan.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...