Köksodling

Ger dig flexibla möjligheter att odla örter och färska kryddor i köket, såsom basilika, citrongräs, gräslök, mynta, persilja, timjan och rosmarin. Placera örterna på bänken, i en vägghylla eller i en invändig premiumlåda med en bredd på 60 cm. Vår särskilda belysning för växtodling kommer göra att växterna trivs perfekt.

Odlingsinrede för invändig premiumlåda

Belysning för växtodlingen placerad ovanför varje sektion.

Ramhylla

Enkel för bänk och dubbel för vägg. Belysning för växtodlingen monterad ovanför örtbrickorna.

Odlingshylla för din köksodling

Plantera kryddor och örter i Sentens odlingshyllan och nyp av färska kryddor som rosmarin och basilika till maten. Våra odlingshyllor med ram kan antingen placeras på köksbänken eller hängas upp på väggen. Växtbelysningen monteras ovanför plantorna och ger ljus så att du kan odla året runt, även under vintertid. En enkel och smidig lösning för dig som vill ha en armslängd avstånd till din köksodling.

Odlingslåda inomhus

Sentens odlingslådor för köket bjuder in till skördefest året om. Med den här eleganta lösningen har du utrymme för en större köksodling som kan gro och spira, tack vare växtbelysningen som är placerad ovanför varje sektion. Odlingsinredet placeras i invändig premiumlåda i ditt Sentens kök. Du väljer själv hur många lådor i köket du vill ha att odla i. Här är det bara fantasin som sätter gränser och du kan odla allt från kryddor och sallat till att själv driva upp grönsaksplantor inför odlingssäsongen utomhus.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...