Land ljusgrå

Snyggt, enkelt och väldigt populärt! Parallellkök i nutida tappning med klassisk look. Den Svanenmärkta luckan Land ljusgrå matchas fint med rostfria vitvaror från Electrolux. Praktiska och lättskötta laminatskivor med underlimmad diskbänk. Parallellköket är kanske Sveriges vanligaste kök – inte att undra på!

Produktspecifikation

Land ljusgrå - Parallell

Lucka
Land ljusgrå
Beslag
Korint borstad
Bänkskiva
Laminat sotad ek 604
Vitvaror
Electrolux
 • Prisexempel *

 • Bas

  91 500 SEK
 • Plus

  98 600 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

*I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Gråa köksluckor är det nya vita

Land ljusgrå är ett kök som är otroligt lätt att gilla. Och att välja en ljust grå ton på köksluckor istället för vit ger en modern och medveten look. Ihop med ekbänkskivan Sotad ek och vitvaror i rostfritt stål har du ett harmonisk och mycket trivsamt kök. Att sätta glasdörrar till ett av skåpen skapar en härligt levande känsla utan att det för den sakens skull ger ett plottrigt intryck som kan bli resultatet av att endast köra med glasdörrar.

Välja kakel i köket

I detta exempel på hur vårt Land ljusgrå kan se ut på plats har man valt att sätta ett mycket enkelt, klassiskt kakel till. Fräscht, stilrent och lätt att hålla rent. Att hålla kaklet diskret låter också själva köket komma till sin rätt. Vågade mönster, färger och material i all ära men i just detta fall är det verkligen "less is more" som gäller. Valen fortsätter i samma anda med inbyggda spotlights och de smakfulla beslagen Korint borstad och resultatet blir välbalanserat och rofyllt.