Köksstilar

Hitta en köksstil som speglar din personliga smak. Vår egen köksserie Sentens finns i olika stilar – från moderna Parallellkök till klassiska Lantkök. Svårt att bestämma dig? Vi kan även skräddarsy ett kök helt i din smak!

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
  • Tack för att du bokat en köksplanering!
    Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Hittat en köksstil du gillar? Med våra skickliga köksplanerare till hands får du hjälp med varje minsta detalj, steg för steg, för att skapa ett kök helt i din smak. Boka köksplanering och börja planera redan idag! 

Sentens Citykök – modern elegans möter funktionalitet

Drömmer du om ett kök som osar lyxig minimalism och går hand i hand med vardagsrummet? Eller längtar du efter smidig köksförvaring i ett litet kök a la compact living? Oavsett behov erbjuder Sentens köksserie Citykök flera smarta kökslösningar när det är dags för ett nytt kök. Sätt färg på tillvaron med färgglada köksluckor i retrostil  som döljer en värld av smarta förvaringsmöjligheter. Eller varför inte möta framtiden redan idag med ett kök som erbjuder det senaste inom teknik och innovation. Vi har kök med noga genomtänkta lösningar för att passa dagens snabba livsstil. Varför inte en köksö med den senaste hällen med bridgefunktion, där två induktionszoner blir till en stor. Med Sentens kök finns inga begränsningar, bara möjligheter!

Läs mer om Sentens Citykök i vår inspirerande kökskatalog.

Sentens Lantkök - Köksinspiration för klassiska kök

Vi på Electrolux är expert på matlagning och allt där till. Vi vet att matlagning är en konst där flera komponenter ska skapa en utsökt helhet. På samma sätt är det en konst att skapa ett hem som känns varmt och välkomnande. Det handlar om detaljer och omsorg, från rum till rum, med köket som ett förenande hjärta. Vad är det viktigaste i ett kök för dig? Rymliga bänkskivor med gott om arbetsyta för bullbak och kalas? Eller söker du en bistrokänsla och noga utvalda vitvaror, som ger dig äkta matlagningsglädje vare gång du står i köket? Sentens vackra Lantkök för tankarna till sekelskiftets gamla grosshandlarvillor, där hantverk och kvalitet var fokus. Sätt din personliga prägel på ditt nya Lantkök med kökstillbehör i  linje med din personliga köksstil, för att skapa en hemtrevlig atmosfär och plats att umgås tillsammans.  

Läs mer om Sentens Lantkök i vår inspirerande kökskatalog.