• Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Invigning av vår nya konceptbutik i Sisjön

Mellan 4-17 september har vi fyllt butiken med massor av härliga invigningserbjudanden! Men framför allt bjuder vi in till en helt ny upplevelse kring att köpa kök. 

Touch Reality

Vi är andra butiken i Sverige som kan erbjuda ”Touch Reality” – ett digitalt hjälpmedel där köket skapas tillsammans med säljaren. Hos oss får du möjligheten att testa alla köksdesignerns dröm, den realistiska 3D-framställningen, du kan se hur det nya köket växer fram i en 3D bild, där det är enkelt att se hur bland annat olika val av dörrar och bänkskivor kommer att se ut.

Vår butik i Sisjön bygger på Electrolux nya koncept där smaken ligger i fokus. Konceptet utvecklades för att förenkla och skapa trygghet för kunden, med tydliga avdelningar som steg för steg hjälper kunden att skapa sitt unika kök utifrån dennes matlagningsstil. Allt från val av spishäll ner till beslut om gångjärn har fått sina dedikerade ytor i butiken och nära till hands finns hela tiden köksexperter som vägleder genom de olika valen.

Hos oss hittar du allt för ditt hem. Ett stort utbud av vitvaror och produkter för köket och din matlagning tillsammans med vitvaror och produkter för tvätt och tork, din städning och inomhusmiljö liksom familjens förvaring.

Lyssna på vår radioreklam! 

Vi värnar om varandra

Coronaviruset påverkar oss alla och vi förstår om du känner dig orolig. Vi på Electrolux Home gör allt vi kan för att skapa trygghet i den situation som råder, håller avstånd och använder handsprit.